• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açık küllü sarı yardım lütfen

nil1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
58
4
13
merhaba bayanlar benim saçım normalde küllü kumral yani doğal rengi bu.
şu an röfle var ama dipler baya gelmiş durumda.
şimdi ben evde kendim boyamak istiyorum kuaföre 200 tl vermek istemiyorum artık.
loreal açık küllü sarı güzel oluyordu eskiden ama artık o yok bulamıyorum.
internetten baktım nevacolor güzel diyen çok ama cesaret edemedim ucuzluğundan dolayı.
koleston istediğin rengin koyusunu veriyormuş.
palette açık küllü sarı var ama onu da hiç bilmiyorum.
loreal küllü sarı da acaba koyu mu olur diye cesaret edemedim.
napsam acaba tecrübeli arkadaşlar bi el atarsa sevinirim.
ayrıca istediğim renk bu gibi aslında biraz platine kaçmış ama buna yakın bişey.
saçlarım kolay açılabiliyor bu arada
48b994d6d7a35fbe38b5bc4474a60b62.jpg

İstediğin saç bir harika :o
Benim saçlarım bu resimdekinin biraz daha açığı, yani diplerdeki kahverengiliklerin olmadığını düşün. Nevacolor 12.01 kullanıyorum ama şöyle de bir şey var eğer bu boyayı 10 dakikadan fazla bekletirsen renk koyulaşıyor ve grileşiyor. Eğer nevacolor kullanacaksan (rengi açılmış) saçına sürdükten sonra 5 dakika bekle ve hemen yıka çünkü çok etkili bir boya ve fiyatı da çok uygun.
İkinci olarak Loreal excellence serisi 03 numarasıda çok hoşuma gitti fakat hiç bir yerde bulamıyorum. Eğer bulursan direk açılmış saça onu boya fıstık gibi olur :)
ek olarak saçlarını açtırman şart...

öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
şimdi saçını açtır derken kuaförde diyorsun sanırım.
ama kuaförde açtırdığım zaman hemen kendisi yapmak isteyecek çünkü çabuk ikna oluyorum:KK61:
ben evde bu renge yakın bi ton elde etmek istiyorum ama marka konusunda açılabilirlik konusunda kararsız kaldım.ve kesinlikle küllü bi ton istiyorum.
araştırmalarıma göre bi çok boya turunculaştırıyormuş.
aslında dorelik olması çok önemli değil tatlı bi ton olursa ama öyle bakırımsı bi ton istemem.
nevacolor iyi diyorsun yani canım.aklımda olcak.
loreal 3 serisine baktım netten güzel görünüyor.yarın marketlere bakıcam.
bunun birde 1 serisi varmış bi yabancı sitede uyglamış arkadaş bayıldım.
foto ekleyim nasıl sence.
52830356_IMG_2244_.jpg

Resimdeki epey koyu aslinda ama yine de acman gerekir. Acma islemini evde de yapabilirsin ben evde aciyorum palette deluxe ile. Bide suanki saclarinin resmini atarbilir misin daha cok yardimci olabilirim

peki açıcıyla açtıktan sonra nasıl bir şey çıkıyor ortaya beyaz mı oluyor saçlar.
hiç saçımı açtırmadım.saç açılınca yine sarıya dönüşüyor mu.
ve saçlarım ince telli yıpranmaz mı

Keşke beyaz olsa :)
İlk olarak turuncumsu bir sarı ile karşılaşacaksın. Küllü bir renk istediğin için o turunculuktan korkma, küllü boyan turunculuğu yok edecektir.
Saçlarına zarar vermemesi için açıcının içine bir yumurta sarısını karıştır. Umarım yıpranmaz

dediklerini uygulayacağım inşallah.açıcı konusunda hala korkularım var ama eger kötü olursa kuaföre düzelttiririm.
yardımın için teşekkür ederim:D

Palette 10.1 acık küllü sarı ile tam istediğiniz renge ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
yakın markette 10.1 var üzerindeki renkte çok güzel ama açıcılık konusunda hiç bilmiyorum.
aslında daha önce sadece 1 2 kendim yaptım oda loreal di.
diğer boyaları bilmediğimden yardım istedim.
peki siz denediniz mi o rengi.
teşekkür ederim.

offf eşime açık küllü sarı boya al dedim varsa loreal yoksa palette yada neva color.
gitmiş bu boyayı almış.şimdi ben bununla boyasam koyu olursa naparım.
üstüne yine boyarsam boya açılırmı.
tmp_0Xqyl7.jpg

merhaba bayanlar benim saçım normalde küllü kumral yani doğal rengi bu.
şu an röfle var ama dipler baya gelmiş durumda.
şimdi ben evde kendim boyamak istiyorum kuaföre 200 tl vermek istemiyorum artık.
loreal açık küllü sarı güzel oluyordu eskiden ama artık o yok bulamıyorum.
internetten baktım nevacolor güzel diyen çok ama cesaret edemedim ucuzluğundan dolayı.
koleston istediğin rengin koyusunu veriyormuş.
palette açık küllü sarı var ama onu da hiç bilmiyorum.
loreal küllü sarı da acaba koyu mu olur diye cesaret edemedim.
napsam acaba tecrübeli arkadaşlar bi el atarsa sevinirim.
ayrıca istediğim renk bu gibi aslında biraz platine kaçmış ama buna yakın bişey.
saçlarım kolay açılabiliyor bu arada
Eki Görüntüle 1231601
Ben bu konuda çok tecrübe edindim. Kesinlikle saç diplerini Koleston 11.1 ile boyarsan o saç rengini elde edebilirsin.
Veya Garnier 111 ekstra açık gümüş sarısını.
Bu iki rengi boyamalısın..

Ben iki senedir palette acik sari kullu kullandim. Bnm de roflelerim vardi ama artik saclarim fonsuz de kece gibi olmasin istyordum rofle cok zarar veriyor cunku.. paletteyle boyamaya basladim guzel oluyor aktiginda marketteki loreal gibi de kizillasma cok olmuyor.. fakat iki seferdir loreal majirel 10.1 kullu acik sari kullandim ve bunda devam edecegm dogal bir sarisin oluyorsun 3hafta ilk gunku parlaklığıyla kullanabiliyorsun hm de iki gunde bir sacini yikayarak.. kizillik olmuyor..sacima on islem yapmiyorum yani rengini acmiyorum.. saca da zarar vermedi gibi.. paletteden vazgecme sebebim ise sac diplerimi yara dolduruyordu.. bir hafta yaniyordu.. majirelle devam edecegim bi sure belki majiblonde denerim ama market boyyasi kullanmiycam artik...

Ben iki senedir palette acik sari kullu kullandim. Bnm de roflelerim vardi ama artik saclarim fonsuz de kece gibi olmasin istyordum rofle cok zarar veriyor cunku.. paletteyle boyamaya basladim guzel oluyor aktiginda marketteki loreal gibi de kizillasma cok olmuyor.. fakat iki seferdir loreal majirel 10.1 kullu acik sari kullandim ve bunda devam edecegm dogal bir sarisin oluyorsun 3hafta ilk gunku parlaklığıyla kullanabiliyorsun hm de iki gunde bir sacini yikayarak.. kizillik olmuyor..sacima on islem yapmiyorum yani rengini acmiyorum.. saca da zarar vermedi gibi.. paletteden vazgecme sebebim ise sac diplerimi yara dolduruyordu.. bir hafta yaniyordu.. majirelle devam edecegim bi sure belki majiblonde denerim ama market boyyasi kullanmiycam artik...
Ben bu konuda çok tecrübe edindim. Kesinlikle saç diplerini Koleston 11.1 ile boyarsan o saç rengini elde edebilirsin.
Veya Garnier 111 ekstra açık gümüş sarısını.
Bu iki rengi boyamalısın..
arkadaşlar teşekkür ederim.yardımlarınız için.
akşam söylediğim gibi eşim 9.1 loreal almış.ama kutunun arkasına bakınca koyu olabileceğini düşündüm ve gittim palette demiş bi arkadaş ayrıca nevacolor güzel demişti void arkadaşım fakat onu bulamadım.ve palette 10.1 açık küllü sarı aldım.
saçlarımı boyadım.sonuç olarak sarı olmadı tabiki ama iyikide olmamış ortaya çıkan rengi sevdim çünkü.
böyle tatlı bal rengimsi bi renk oldu.
yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize.
birde yine sorum var şimdi benim diplerden kendi rengi gelince yine aynı boyaya boyarsam gittikçe açılacak mı bu renk:KK17:

arkadaşlar teşekkür ederim.yardımlarınız için.
akşam söylediğim gibi eşim 9.1 loreal almış.ama kutunun arkasına bakınca koyu olabileceğini düşündüm ve gittim palette demiş bi arkadaş ayrıca nevacolor güzel demişti void arkadaşım fakat onu bulamadım.ve palette 10.1 açık küllü sarı aldım.
saçlarımı boyadım.sonuç olarak sarı olmadı tabiki ama iyikide olmamış ortaya çıkan rengi sevdim çünkü.
böyle tatlı bal rengimsi bi renk oldu.
yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize.
birde yine sorum var şimdi benim diplerden kendi rengi gelince yine aynı boyaya boyarsam gittikçe açılacak mı bu renk:KK17:
Eğer boyadığın kısma yine sürersen evet açılır.

ben bu işin içinden çıkamıycam sanırım.ozaman saçlarımda bi sürü ton olacak :KK61:

yardım eden herkese teşekkür ederim.bi dahaki boya serüvenimde yardımlarınızı isteyeceğim tekrarEn Büyük KK