tmm cnm onu dedim bende bikaç gün sabredip sık yıkayınca o fark en aza inecektir ve bal köpüğü bu farkı kapatabilecek kadar koyu...
yok kuşum senin nazarın demedim zatenolumunekankayizsmile
genel olarak nazar değdirdiler yani:sinifsinif:
hiiiççç de nazara kabahat bulma,kurtlu seni
işte bu, benim ilk boyadıım bal köpüğü,
diğer bal köpüğü renklerinin içinde biraz daha koyu bi tonu var ama çok güzel bi renk,2 ay sonra bile harika duruyodu renk,diplerim çıktıından tekrar boyadım ,bence saçındaki farkı süper kapatır,inş.istediin gibi olur cnmkaydirigubbakcemile5
Seni çok mutlu gördüm ve sevindim.İlk yaptırdığın da çok hoştu,ama demek ki bu ton senin istediğinmiş.Bu da çok güzel olmuş,güle güle kullan.opuyorumnanaktan
deydy eger ısık benı yanıltmıyorsa benım ulasmak ıstedığım renk bu ınan belki komık gelecek ama benım sacım suan bu renk ve ben acıcı kullanmadan bu renge ulasamıyorum ana sac rengım koyu kumral sende turunculuk mu oldu flassız cek bıde resmi net cıkar
evet hayatım bayıldım 3 sayfayı soylemıyorum bıle ben heray dıp boya sorunu yasıyorum hep acıcı ardından boya o kadar yıprandıkı saclarım yarıya ındı neyapcaz yha dıp boya sorununu
nasıl kıydın sekerım o saclara yha uzuldum valla ama dıp sorunundan kurtuldun tabi bende sımdı altın sarısı kullu yapcam nasıl olsa acıcı ılede aynı renge yakın oluyo en azından az yıpranır.barbıenın rengını gordunmu ona dondurcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?