Sence bu renge döndükten sonra pişman olur muyum8.30 gibi sanki
kuzum bu turuncumsu renkler biraz zor renkler marjinal durabilir birde kaş rengin yüz renginle nasıl durur ona bakmak lazımSence bu renge döndükten sonra pişman olur muyum
Orda biraz ışıktan acık cıkmıs böyle rengi canım
Eki Görüntüle 1574268
Kumral değilde aslında koyu sarı gibi bişey istedim veya dore sarı
Sence bu renge döndükten sonra pişman olur muyum
Makyajsız soluk gösteriyr ama eyeliner sürdüğümde gayet güzel duruyor canım:) saçlarımı garnier 111 ile boyuyordum ama sonra ombre sevdasına gidip açtırdım oryalle. Direk açık küllü sarı oldu saçlarım..canım bu rengi nasıl elde ettin öncelikle röfleli gibi duruyor ama garnier 11.1 ile boyuyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam değil mi? bir de bu renk çok soluk gösteriyor mu?
Doğal saç rengim kumral canım koyu kumral gibi 6.1 gibi yani.kuzum bu turuncumsu renkler biraz zor renkler marjinal durabilir birde kaş rengin yüz renginle nasıl durur ona bakmak lazım
ama ben senin bu su anki rengine bayıldım
ama dene istersen derim ama sanki şu anki zor ulaşılan bi renk
doğal saç rengin neydi senin ?
Doğal saç rengim kumral canım koyu kumral gibi 6.1 gibi yani.
Makyajsız soluk gösteriyr ama eyeliner sürdüğümde gayet güzel duruyor canım:) saçlarımı garnier 111 ile boyuyordum ama sonra ombre sevdasına gidip açtırdım oryalle. Direk açık küllü sarı oldu saçlarım..
Canım 3 ay oldu oriel yaptıralı. Ben baya bakım yapıyorum saçlarıma. Sinemaki, zeytinyağı, argan yağı falan.. Suan bebek saçı gibi oldular yumuşacık ellerim kayıyor. :)oriel sürülmesine rağmen saçların iyi görünüyor tatlım maşallah dayanıklılarmış ama o zaman biraz dinlendir saçlarını istersen tekrar işlem yaparsan daha çok yıpranır..
Kendim boyuyorum canım sadece 1 kez kuaföre boyattmorjinal sarı gibisin ama çok tatlı oluyor kendin boyamıyorsun değil mi
evet çok hoş duruyorKendim boyuyorum canım sadece 1 kez kuaföre boyattmkaşlarımın rengi açık olduğundan sırıtmıyor sarılar bende
Teşekkür ederim bebeğimevet çok hoş duruyor
kuzu saçlarını boyadın mı?Kızlar ben sacımı loreal majirel 8.30 a boyamaya karar verdim. Ama oksidanı 6lık mı yoksa 9luk mu alsam bilemedim. Saçlarımın uçları çok acık olduğu in 9luk oksidan pek kapatmaz diye düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum acaba?
Boyadım kuzu başta cok güzel altın sarısıydı ama yine acıldıkuzu saçlarını boyadın mı?
hayırlı olsun kuzum bende boyucam azcık açcam küllü mü altın mı karar veremiomBoyadım kuzu başta cok güzel altın sarısıydı ama yine acıldı
Altta oryel olunca tutmuyor
Diplerimi loreal excellence 9.0 ile boyuyorum artık o altın sarısı yapıyo tam..
Mecburen uclar uzadıkca kestire kestire gidecek.