Saç Rengi ve Saç Boyama Açık küllü kumralın yandan yemişi

frances

Lilac Wine
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
628
159
83
kahveden açık küllü kumrala emin adımlarla ilerliyorum, veya ilerlemek istiyorum kızlar aslında kül-süz açık kumral hayalimdi, fakat külsüz olması turuncuların halay çekmesi anlamına geliyomuş benim saçlarım üstünde, bilemedim forumu didik didik ettim, özellikle turuncu azaltıcı saç boyalarından kullananların yorumlarını merak ediyorum. ya da ne biliyim piyasadaki en iyi küllü hangisiyse onla boyayanlar, kaç kere boyamışlar, ne kadar zaman sonra turuncularından arınmışlar, vs vs bilgiye açım

1-solda denize yuvarlanan kızceğiz ben oluyorum. içinde kızıl yansıma barındıran kahve saçlarım.
2-saç rengimi sildirip kumral yaptırdım. ne biçim kumralsa tek yıkamada turuncuya döndü.
3 ve 4- aynı gün çekildi, saçlar gördüğünüz üzere rezil halde.
5-6 daha dün boyadım açık küllü kumrala. şimdilik fena değil gibi ama hala ve hala turuncular ordan el sallıyo. saçlarımı üstüste boyayıp yıpratmak istemiyorum. en iyi sonuç veren çözüm hangisi olabilir? 1 ay aralıklarla bir iki kez daha boyasam kapanır mı? turuncu azaltıcı şart mı?

bence de emin adımlarla ilerliyorsun canım, burdan da görüldüğü gibi ilk yaptığın daha turuncu son renklerin bence gayet turuncudan arınmış devam edersen 1 2 ayda bir aynı boyayla boyamaya iyice oturur ve küllenir diye düşünüyorum :)

bence en güzel 2 numaradaki renk

hadi ya, kuaförden çıktığım renk. bi de fönlemişlerdi o yüzden renk güzel duruyo ama işi gücü iğnelemek olan anneciğimin yorumu ''yeni doğmuş bebek kakası rengi'' oldu.

yaani benim de umudum o yönde ama kısa zamanda çok akıyo renk. 1-2 ayda portakal kıvamına gelir diye korkuyorum, bakalım :18:

bende en son hallerine bayıldım.çok güzel duruyor.bu renk ile bronz makyaj mükemmel oluyor.

sarı renk bilgim yok, fakat turuncu azaltıcıdan mohut büyüklüğünde falan öneriyor buradaki arkadaşlar..
istersen bir de yukarıdaki sabitlenmiş linklerdeki arkadaşların topiklerine yaz,
onlar daha tecrübeliler, istediğin yanıtı alırsın..

Saç konusunda birşey diyemeyeceğim ama kullandığın yüz şu ifadeleri çok yaratıcı olmuş. Özellikle 2 numara.

6. numara güzelmiş .Turunculukları gümüş boya ile kapatabilirsin :26: henüz bende kullanmadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…