Saç Rengi ve Saç Boyama Açık küllü kumraldan anlayanlar. Lütfeen yardıım

lilyum_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Sinop
Kızlar benim 2 hafta sonra nişanım var. Ve saçlarımı bu renge boyatmak istiyorum. Fakat bu rengi seneler önce kuaföre boyatmıştım ama becerememişti. Daha sonra kendim boyadım kendimde beceremedim. çünkü saçımın rengi açıldıkca kızarıyor. Nişanlımda bende bu rengi çok seviyoruz. Ve bende ona sürpriz yapmak istiyorum. Kendi saç rengim koyu kumral istediğim renk ise şu:

vsenaplochu.cz/albums/celebrity-zeny-hq-ceske-svetove/avril-lavigne/tapety-na-plochu-celebrity-zahranicni-hq-zeny-avril-lavigne-05.jpg[/url]

kızlar özür dilerim ama ekleyemedim googla loreal izlanda 7.1 yazınca çıkıyor

loreal-recital-preference-sac-boyas-71-izlanda-kumral-kullu-mb31289_430885_r1.jpg
buyrunnnnnnnnn

canım saçının bu renge gelmesi için kuaförde açılması lazım yoksa koyu kumral evde boyamayla bu rengi kesinlikle almaz.ben de kumral yapmtırmıstım sacımı daha sonra kendi rengim geldikçe küllü kumrala boyadım tabiki o kadar açılmadı ama en azından kendi saç rengim kadar sırıtmadı.benm gidip bir kez daha boyatmam gerekirdi rengin oturması için ama gitmedim bi süre sonraya kahveye boyadım (: çok uzattım (: lafın kısası kuaförde yaptır canım

ama açılmış saça küllü kumral boyandığında saç yeşeriyor. ayrıca benim saçım açıldıkca turunculaşıyor. kuaföre kaç kere boyattım. kızlar hiçmi bu rengi kızarmadan yeşermeden tutturan yok ama koyu saça. yokmudur bunun bir yöntemi

Son düzenleme:
senin saçın benim istediğim renkten biraz daha açık olmuş. birde senin saçın zaten açık rekmiş. benim saçım koyu kumral. saçlarımı açtırıp ziyan etmek istemiyorum. turunculaşmadan açabildiğim kadar açıp doğal bi kumral istiyorum. neden bu renk bu kadar zor tutuyor anlamadım. acaba ıhlamur suyuyla açsam kızlar bir bilgisi olan varmı

Back