Arkadaşlar saçımı açık küllü kumral istiyorum. Saçım koyu kumraldır doğalı 6 tonlarında bir şey. Palette deluxe ile boyadım 6.65 gözalıcı kahveye ama boyayalı 4 ay oldu ve boya aktı saçımdan. Şimdi de bu aralar moda olan bu rengi istiyorum. Loreal Paris Excellence Creme 8.1,9.1 arasında hangi renge boyasam tam anlamıyla tutar? Ya da kolestonun 8.1 açık küllü kumralı ile boyasam böyle bi renk elde edebilirmiyim? Evde kendim yapmak istiyorum lakin kuaförlere pek güven olmuyor küllü renklerde. Ya da başka bi boya markasında en yakın buna nasıl tutturabilirim?
Eki Görüntüle 1109696
Bahsettiğim boyalarda bunlar;
Eki Görüntüle 1109702
Eki Görüntüle 1109703
Eki Görüntüle 1109704
mümkün değil. yıllardır saçlarımı boyuyorum. ayrıca annemin iki ablamın. en yakın arkadaşım tony&guy'da çalışıyor. saçlarım şu an bu renk. siyahtan oryalle açtım en açık sarıları boyadım yinede turuncu turuncu oldum. en son kuaföre gidip küllü bi renk istiyorum dedim ve tam olarak bunu yaptı. bu kadar bilgili olmama rağmen bu rengi asla evde tutturamazsın. o boyayı istediğin kadar akıtmaya çalış mümkün değil akmaz. oryalsiz bu rengi bulamazsın
mümkün değil. yıllardır saçlarımı boyuyorum. ayrıca annemin iki ablamın. en yakın arkadaşım tony&guy'da çalışıyor. saçlarım şu an bu renk. siyahtan oryalle açtım en açık sarıları boyadım yinede turuncu turuncu oldum. en son kuaföre gidip küllü bi renk istiyorum dedim ve tam olarak bunu yaptı. bu kadar bilgili olmama rağmen bu rengi asla evde tutturamazsın. o boyayı istediğin kadar akıtmaya çalış mümkün değil akmaz. oryalsiz bu rengi bulamazsın
benimde sac rengim koyu kumraldi ve dün kuaföre boyattim, benimde istedigim renk serenayin rengiydi cokta basarili oldu
ilk mesajını yeni gördüm canım. benim saçım turuncu gibiydi. sarımsı turuncu. boyayı tabiki sordum ama söylermi hiç. şimdi boyayı bilmediğim için dip boyasına başka kuaföre gidemiyorum mecbur yine ona gidicemama arkadaşı hangi renk yapıcaksın dediğinde sadece küllü dedi. benim o sarımsı saçımda bile oryali 1 saat bekletti. seninki hiç sanmıyorum olacağını
Açma filan yaptılar mı ana rengin mi yoksa boyalı mıydı?
Ne mutlu saçlarıngüle güle kullan canım
benimde sac rengim koyu kumraldi ve dün kuaföre boyattim, benimde istedigim renk serenayin rengiydi cokta basarili oldu
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bence içlerinden birini alıcaksan koleston derim ama şunuda göz önünde bulundur ne kadar açık olursa olsun saçların üstüne sarı vurunca yeşillenicek
loreal 7 numara kullandi kuaförüm
bencede lorealdan sasma diger markalari da kullandim ama hic begenmemstim koleston hele hic sevmemistim cok düsük gelmisti bana kalitesi
önerin için sağol canım:) loreal dedikten sonra araştırdımda bu videoyu buldum ve kesinlikle LOREAL PARIS EXCELLENCE CREME 8.1'e boyayacağım. Çok hoş bi renk oldu kızın saçı bendende koyu olduğu halde.
[video=youtube;Z3LdTN-WhCc]http://www.youtube.com/watch?v=Z3LdTN-WhCc[/video]