selam kızlar, saçlarım kestane fakat altında tarçın bakır, çilek kırmızısı ve yeşil gibi renkler mevcut. (6-7 ayda kullandım tüm bu renkleri) uzerine kestane boyadım iki kere kapatmak için. şimdi şu renge ulaşmak istiyorum. açık küllü kumral işimi görür gibi geliyor ama bir bilene sorayım dedim.
fikri olan var mı? ya da açık küllü kumrala boyasam nasıl bi sonuca ulaşırım? :)
merhaba değerli arkadaşlar bende bu saç rengini çok beyeniyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ..benim saçlarımda hiç boya yok ve koyu kahve hiç bir açıcı kullanmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
selam kızlar, saçlarım kestane fakat altında tarçın bakır, çilek kırmızısı ve yeşil gibi renkler mevcut. (6-7 ayda kullandım tüm bu renkleri) uzerine kestane boyadım iki kere kapatmak için. şimdi şu renge ulaşmak istiyorum. açık küllü kumral işimi görür gibi geliyor ama bir bilene sorayım dedim.
fikri olan var mı? ya da açık küllü kumrala boyasam nasıl bi sonuca ulaşırım? :)
benim de önce sarı bakırdı,sonra gittim bi heves kızıla boyadım,pişman oldum içime sinmedi,dedim ki doğal rengine yakın bişey olsun açık kumrala boyayaym aynı bu resimdeki renk işte.ilk olarak koleston küllü açık kumral ve küllü kumralı karıştrıp boyadım biraz kızıllık gitti gibi oldu sonra aktı.arkasından da açık küllü kumralla,açık küllü sarıyı karıştırıp boyadım biraz daha kahvemsi kızıl oldu.yani demek istediğim açmadan olmuyo arkadaşım yaaaa haftaya sanırım açtırıcam.
Arkadaşım o renk harika hep yapmak istediğim renk olmuştur ama o doğal saç yani çok zor onun tutturulması, tutmuyor tam yani . o yüzden iyi düşün taşın hayal kırıklığına uğrama. Açmak istiyosan boya silici kullan küllümango arkadaşımız resimli anlatmıştı. ondan yararlanabilirsin açıcıyla yıpratma.