- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi betulsmileok3
Inşallahİnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur:)
Bekliyor olucam merak ediyorum :)Ben hafta sonu yda diger hafta denicem mavi boyanin kargosunu bekliyorum deneyince yazarim
Sağol inşallah:)İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur:)
Boyadım. 2 kutu koleston 11.1 ile 3-4 cm mavi boyayi karistirip boyadim ve sacim kumral olduuuu bikaç hafta sonra uclarina kuaforde acik sari ombre yaptircam ama sacim kumral oldu kizil yansimali da degil cok fazla kullu de degil simdi 1 ay sonra dip boyamamda 2 kutu alip sacimin her yerine surucem ve biraz fazla mavi boya katicamBekliyor olucam merak ediyorum :)
resmini cekip koyma sansin varmiBoyadım. 2 kutu koleston 11.1 ile 3-4 cm mavi boyayi karistirip boyadim ve sacim kumral olduuuu bikaç hafta sonra uclarina kuaforde acik sari ombre yaptircam ama sacim kumral oldu kizil yansimali da degil cok fazla kullu de degil simdi 1 ay sonra dip boyamamda 2 kutu alip sacimin her yerine surucem ve biraz fazla mavi boya katicam
Çok sevindim inşallah benim de güzel olur ama ben daha napıcağımı bilemiyorum. :) Saçlarının fotoğrafını koyabilir misin rica etsem ?Boyadım. 2 kutu koleston 11.1 ile 3-4 cm mavi boyayi karistirip boyadim ve sacim kumral olduuuu bikaç hafta sonra uclarina kuaforde acik sari ombre yaptircam ama sacim kumral oldu kizil yansimali da degil cok fazla kullu de degil simdi 1 ay sonra dip boyamamda 2 kutu alip sacimin her yerine surucem ve biraz fazla mavi boya katicam
2 kutuya 2 fındık büyüklüğünü aşma canım saçların yeşil olur sonra:)Boyadım. 2 kutu koleston 11.1 ile 3-4 cm mavi boyayi karistirip boyadim ve sacim kumral olduuuu bikaç hafta sonra uclarina kuaforde acik sari ombre yaptircam ama sacim kumral oldu kizil yansimali da degil cok fazla kullu de degil simdi 1 ay sonra dip boyamamda 2 kutu alip sacimin her yerine surucem ve biraz fazla mavi boya katicam
Bisey sormak istiyorum sacim az acildi bidahaki boyamamda garnier in 11.1 i ile boyasam o acicili bi boya sacimin tonu bikaç ton daha acilir mi2 kutuya 2 fındık büyüklüğünü aşma canım saçların yeşil olur sonra:)
Resimlerde fazla belli olmuyor ama bikaç ton acildi sen sari istiyosan once sacini acmalisin bence ben de ombre yapicam bu tonun ustuneÇok sevindim inşallah benim de güzel olur ama ben daha napıcağımı bilemiyorum. :) Saçlarının fotoğrafını koyabilir misin rica etsem ?
Sapsarı istemiyorum. Ben de ombre yapabilirim belki kendin mi yapıcaksınResimlerde fazla belli olmuyor ama bikaç ton acildi sen sari istiyosan once sacini acmalisin bence ben de ombre yapicam bu tonun ustune
Evet açılırBisey sormak istiyorum sacim az acildi bidahaki boyamamda garnier in 11.1 i ile boyasam o acicili bi boya sacimin tonu bikaç ton daha acilir mi
Evet ama simdi yapmicam sac rengim otursun ondan sonra yapicamSapsarı istemiyorum. Ben de ombre yapabilirim belki kendin mi yapıcaksın
Hayır olmaz doreli turuncu yansımalı bir açık sarı elde edersin. Saçını açtırmadan 1 boyamada o renge ulaşamazsın. Ama yavaş yavaş koleston perfect 8.11 ile saçlarını boyarsan sürekli %9luk oksidan kullanarak, 3-4 boyamadan sonra elde edersın rengi. Yalnız bu söylediğim koleston market boyası değil profesyonel boya yanı internetten falan satın alabilirsin. Veya kuaför malzemesi satan yerlerden. Oksidanıda mutlaka koleston perfectin kendi oksidanını al. Başka marka kullanma:)
Canım 11.1 ilede yapsan 8.0 ilede yapsan turunculuk oluşur. Saçın kumrak olsaydı eğer 11.1 istediğin gibi bebek sarısı renginde açabilirdi saçını ama koyu kahvede malesef ilk boyamada mümkün değil. Ama boyadıktan sonra tekrar 11.1 ile cila işlemi yaparsan turunculuğu bir nebze kapatabilirsin. Annenın saçı yeşil olduysa onu sadece dore renklerle nötrleyebilirsiniz. Mesela dore kumrala boyayabilir. Veya en basiti bi cila işlemi ile o yeşilliği kırabilirsiniz. Cilayı Loreal majirel 8.30 ile yapmanızı öneririm.Ne güzel yazmissiniz, annemin saçları koleston natural 7/3 le boyuyoruz hep, artık rengi yeşile döndü ne yapicaz bilemiyoruz sizin bu konuda bilgimizin fikrinizi rica edebilir miyim baya forum kurcaladim ama bulamadım çözümü. Bu bir. Bir de benim sacim doğal koyu kahve, beyazlar aralarda o önemli değil de koleston küllü açık sarı aldım 11.1 tüp boya, 9 oksidanla ombre yapsam kızıllık oluşur mu veya palette bal kopugu 8.0 aldım onla mi yapsam?
Wallaha cevap alabilirsem isime yarar, çok sevinicem.
Canım 11.1 ilede yapsan 8.0 ilede yapsan turunculuk oluşur. Saçın kumrak olsaydı eğer 11.1 istediğin gibi bebek sarısı renginde açabilirdi saçını ama koyu kahvede malesef ilk boyamada mümkün değil. Ama boyadıktan sonra tekrar 11.1 ile cila işlemi yaparsan turunculuğu bir nebze kapatabilirsin. Annenın saçı yeşil olduysa onu sadece dore renklerle nötrleyebilirsiniz. Mesela dore kumrala boyayabilir. Veya en basiti bi cila işlemi ile o yeşilliği kırabilirsiniz. Cilayı Loreal majirel 8.30 ile yapmanızı öneririm.