Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Küllü Kumral Yardim Edin

Bekliyor olucam merak ediyorum :)
Boyadım. 2 kutu koleston 11.1 ile 3-4 cm mavi boyayi karistirip boyadim ve sacim kumral olduuuu bikaç hafta sonra uclarina kuaforde acik sari ombre yaptircam ama sacim kumral oldu kizil yansimali da degil cok fazla kullu de degil simdi 1 ay sonra dip boyamamda 2 kutu alip sacimin her yerine surucem ve biraz fazla mavi boya katicam

resmini cekip koyma sansin varmi

Çok sevindim inşallah benim de güzel olur ama ben daha napıcağımı bilemiyorum. :) Saçlarının fotoğrafını koyabilir misin rica etsem ?

2 kutuya 2 fındık büyüklüğünü aşma canım saçların yeşil olur sonra:)

Ne güzel yazmissiniz, annemin saçları koleston natural 7/3 le boyuyoruz hep, artık rengi yeşile döndü ne yapicaz bilemiyoruz sizin bu konuda bilgimizin fikrinizi rica edebilir miyim baya forum kurcaladim ama bulamadım çözümü. Bu bir. Bir de benim sacim doğal koyu kahve, beyazlar aralarda o önemli değil de koleston küllü açık sarı aldım 11.1 tüp boya, 9 oksidanla ombre yapsam kızıllık oluşur mu veya palette bal kopugu 8.0 aldım onla mi yapsam?
Wallaha cevap alabilirsem isime yarar, çok sevinicem.

Canım 11.1 ilede yapsan 8.0 ilede yapsan turunculuk oluşur. Saçın kumrak olsaydı eğer 11.1 istediğin gibi bebek sarısı renginde açabilirdi saçını ama koyu kahvede malesef ilk boyamada mümkün değil. Ama boyadıktan sonra tekrar 11.1 ile cila işlemi yaparsan turunculuğu bir nebze kapatabilirsin. Annenın saçı yeşil olduysa onu sadece dore renklerle nötrleyebilirsiniz. Mesela dore kumrala boyayabilir. Veya en basiti bi cila işlemi ile o yeşilliği kırabilirsiniz. Cilayı Loreal majirel 8.30 ile yapmanızı öneririm.

Rengi değiştirebiliriz de, madem öyle anneme dore kumral alalım onla boyayalim dibini de tamamını da? Yeşillik gider mi? Benim de 11.1 ile gölge atıp yine 11.1 ile cila mi yapmalıyım? Cilaya biraz boya biraz 6 numara oksidan ve su ile yapicam değil mi, ya cok tesekkur ederim ilginize, böyle mi tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…