Selam kızlar.Bana yardımcı olur musunuz... Saçlarım kahve kızıl rengindeydi en son kumral-küllü kumralı karıştırıp boyadım şu an kahve gibi hala kızıllık var ama. Forumdan araştırdığım kadarıyla küllü renkler için mavi gümüş falan katmak gerekiyormuş ama oranları konusunda kafam karışık ve hangi renklere boyarsam tutturum bilmiyorum. İstediğim renkler bunlar.Bilgilerinizi ve tecrüblerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
benim saçım sarıydı sonrasında küllü kumrala boyadım ilk boyamamda tam tutmadı tabi 2. boyada tam rengini aldı boyanın içine hiç birsey koymadım
sarı halinin resmi dalgalı olan ilk boyamam düz olan ise son şekli
benim saçım sarıydı sonrasında küllü kumrala boyadım ilk boyamamda tam tutmadı tabi 2. boyada tam rengini aldı boyanın içine hiç birsey koymadımEki Görüntüle 854451
Eki Görüntüle 854452
Eki Görüntüle 854453
sarı halinin resmi dalgalı olan ilk boyamam düz olan ise son şekli
teşekkür ederim :)
boya siliciler var onlarla sacınızdaki boyayı silebilirsiniz altta turuncumsu sarımsı bir renk çıkar onuda küllü kumrala boyayabilirsiniz sanırım forumda boya siliciler için bir konu vardı bir bakın isterseniz
teşekkür ederim :)
boya siliciler var onlarla sacınızdaki boyayı silebilirsiniz altta turuncumsu sarımsı bir renk çıkar onuda küllü kumrala boyayabilirsiniz sanırım forumda boya siliciler için bir konu vardı bir bakın isterseniz