• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık küllü kumral saç rengi için yardım

phosphorescence

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
4
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar forumu bayağı bir okudum en iyisi konu açayım derdime bir çare bulayım dedim :(
saçlarım açık küllü kumraldı geçen kuaföre tekrar gittim renk çok aktığı için tekrardan hepsini boyadı.(4 kutu boya karıştırdı loreal 9.1 , 7.1 , 5.3 , 8.3 bunları karıştırdı tabiki hangi oranda olduğunu bilmiyorum)sonuç olarak dipler daha açık hatta kimi yerlerde açık küllü sarılar olduğu gibi duruyor! uçları çok koyu duruyor sadece güneşte sarı gibi yansımalar var..kuaföre gitmek istemiyorum artık evde kendim boyamak istiyorum . ancak saçım küllü sarıyken dip boya yapmaya kalkıştığımda gidip loreal 8.1 almıştım dipler turuncu kuaförün boyadığı yerler küllü sarıydı.çağla şikelin açık küllü kumral saç rengine nasıl ulaşabilirim $sdcvf.jpg bu ilk hali $svssfv.jpg ve kuaför tekrar boyayınca son durum :(( eski açık renkli halime saçımı açtırmadan dönemem biliyorum ama en azından doğal koyu sarı gibi bir renk elde etmem için ne önerirsiniz?? loreal 9.1 ile 8.3 karıştırsam sizce nasıl olur?

canım bence igora 8.11 yada koleston perfect 8.11 al içine de bir miktar mavi koyarak boya. istediğin rengi elde edersin bence bu şekilde.

Back