Tesekkür ederim yanıtın için. :) evet bana da bu saçın yakıştığını söylediler ama sevdiğim tonlar bunlar değil o nedenle bi an önce kurtulmak istiyorum.Bende aynı durumxYım aslında dipler koyu renkti uclar sarı balyajdı ve gidip sadece diplerimi actırdım acık kullu kumral istedim ve buna ragmen turuncu yansınalı bir sey oldu. Goren herkes cok begeniyor ama ben sevmiorum turuncu gb psrlamazı hosuma gitmior. 4.kuaforum bu hep aynı sonuc. Galiba icine turunculugu azaltıcı boya katıp denenmesi lazım. Hatta cila uygulamayı dusunuyorum
Evet cok begendim resimdeki saçı ama keşke istediğimiz saçı elde edebilecek bi kuafor olsa. Ben de istediğim saçın fotosunu yolladım. Benim istediğim biraz daha küllü ve grimsi sanırım. Uçlarda ombre olacak tabk senin yolladigin fotodaki gibi. Yorumunu bekliyorum :)Rica ederim cnm. Su an aklımda su resimdeki gb bir sac var
kızkardeşimin saçıda lüllü boyalı hemen küllülüğü gidiyor,o resimdeki saç iç,n kuaför saçı platine kadar açmış,saç mutlaka yanar benceMerhaba arkadaşlar, saçlarımın üç dört ay öncesine kadar dipleri doğal rengindeydi sadece ombre yaptırmıştım. Doğal rengim koyu kahverengiydi ama ben açık tonlarda bi saç kullanmak istedim beyaz tenliyim ama sarıdansa açık küllü kumralın daha doğal duracagını düşündüm. Saçlarımı ilk defa boyatacağım için bayağı heyecanlı ve bi o kadar da tedirgindim ve araştırıp İzmir'deki en iyi kuaförlerden birine gittim. Saçlarım açıldı boyandı çok hoşuma gitti. Ama iki hafta bile geçmeden rengi çok farklı bir hal almaya başladı böyle koyu sarı turuncumsu gibi. Bu renkler de hiç hosuma gitmiyor. Bi ay sonra dip boyası için gittim ve biraz koyulaştırdım yine küllü tonlarda bi saç elde ettik beğendim. Ama tabiki yikadikca renk tekrar akıp değişti. Bi ay sonra tekrar dip boyasina gidip kuaforden tekrar mutlu ayrildim. Su anda dip boyasi yapali 3 hafta oldu ve saclarimda külluluk kalmadi acaba kuaförümü mü değiştirsem diye düşünüyorum ama gittiğim yerin çok iyi bi yer olduğu biliniyor acaba bu renkten vazgeçip kendi doğgl rengine mi donsem diye de düşünmüyor değilim en azından böyle turunculuklarla uğraşmam. Ya da tekrar aynı yere gidip dip boyası yaptırıp bir hafta mutlu mu gezsem :) zamanla oturur mu dersiniz bu renk? Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim :)
Benim dogal sac rengim koyu kahve oldugu icin ilk boyamadan once saclarim acildi dogal olarak sac yipraniyor hatta yanabiliyor ama benin sacimda oyle pek de bi yipranma olmadi kuaforum de saglikli gorundugunu soyledikızkardeşimin saçıda lüllü boyalı hemen küllülüğü gidiyor,o resimdeki saç iç,n kuaför saçı platine kadar açmış,saç mutlaka yanar bence
İkinci kez actirmani onermemBenim dogal sac rengim koyu kahve oldugu icin ilk boyamadan once saclarim acildi dogal olarak sac yipraniyor hatta yanabiliyor ama benin sacimda oyle pek de bi yipranma olmadi kuaforum de saglikli gorundugunu soyledi
Evet ben actirmak istemistim ama kuaforum actirmadi. Dibim koyu geldigi icin uzerine direkt acik bir renk surunce o kisim zaten turuncumsu kotu bi hal aldi ama o kisim cok rahataiz etmedi beni az oldugu icin ve biraz daha koyu bi boya uygulayinca kapaniyor. O kisim biraz daha artinca ancak acma islemi yapabilecegini soylemistiİkinci kez actirmani onermem