Saç Rengi ve Saç Boyama açık küllü kumral saç istiyorum

eda3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
11
0
29
Merhaba arkadaşlar, saçlarımın üç dört ay öncesine kadar dipleri doğal rengindeydi sadece ombre yaptırmıştım. Doğal rengim koyu kahverengiydi ama ben açık tonlarda bi saç kullanmak istedim beyaz tenliyim ama sarıdansa açık küllü kumralın daha doğal duracagını düşündüm. Saçlarımı ilk defa boyatacağım için bayağı heyecanlı ve bi o kadar da tedirgindim ve araştırıp İzmir'deki en iyi kuaförlerden birine gittim. Saçlarım açıldı boyandı çok hoşuma gitti. Ama iki hafta bile geçmeden rengi çok farklı bir hal almaya başladı böyle koyu sarı turuncumsu gibi. Bu renkler de hiç hosuma gitmiyor. Bi ay sonra dip boyası için gittim ve biraz koyulaştırdım yine küllü tonlarda bi saç elde ettik beğendim. Ama tabiki yikadikca renk tekrar akıp değişti. Bi ay sonra tekrar dip boyasina gidip kuaforden tekrar mutlu ayrildim. Su anda dip boyasi yapali 3 hafta oldu ve saclarimda külluluk kalmadi acaba kuaförümü mü değiştirsem diye düşünüyorum ama gittiğim yerin çok iyi bi yer olduğu biliniyor acaba bu renkten vazgeçip kendi doğgl rengine mi donsem diye de düşünmüyor değilim en azından böyle turunculuklarla uğraşmam. Ya da tekrar aynı yere gidip dip boyası yaptırıp bir hafta mutlu mu gezsem :) zamanla oturur mu dersiniz bu renk? Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim :)

Bende aynı durumxYım aslında dipler koyu renkti uclar sarı balyajdı ve gidip sadece diplerimi actırdım acık kullu kumral istedim ve buna ragmen turuncu yansınalı bir sey oldu. Goren herkes cok begeniyor ama ben sevmiorum turuncu gb psrlamazı hosuma gitmior. 4.kuaforum bu hep aynı sonuc. Galiba icine turunculugu azaltıcı boya katıp denenmesi lazım. Hatta cila uygulamayı dusunuyorum

Bende aynı durumxYım aslında dipler koyu renkti uclar sarı balyajdı ve gidip sadece diplerimi actırdım acık kullu kumral istedim ve buna ragmen turuncu yansınalı bir sey oldu. Goren herkes cok begeniyor ama ben sevmiorum turuncu gb psrlamazı hosuma gitmior. 4.kuaforum bu hep aynı sonuc. Galiba icine turunculugu azaltıcı boya katıp denenmesi lazım. Hatta cila uygulamayı dusunuyorum
Tesekkür ederim yanıtın için. :) evet bana da bu saçın yakıştığını söylediler ama sevdiğim tonlar bunlar değil o nedenle bi an önce kurtulmak istiyorum.

Rica ederim cnm. Su an aklımda su resimdeki gb bir sac var

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-20-00-14-37.png
    Screenshot_2016-01-20-00-14-37.png
    253,2 KB · Görüntüleme: 436
PicsArt_1454175897350.jpg
PicsArt_1454175897350.jpg
Rica ederim cnm. Su an aklımda su resimdeki gb bir sac var
Evet cok begendim resimdeki saçı ama keşke istediğimiz saçı elde edebilecek bi kuafor olsa. Ben de istediğim saçın fotosunu yolladım. Benim istediğim biraz daha küllü ve grimsi sanırım. Uçlarda ombre olacak tabk senin yolladigin fotodaki gibi. Yorumunu bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar, saçlarımın üç dört ay öncesine kadar dipleri doğal rengindeydi sadece ombre yaptırmıştım. Doğal rengim koyu kahverengiydi ama ben açık tonlarda bi saç kullanmak istedim beyaz tenliyim ama sarıdansa açık küllü kumralın daha doğal duracagını düşündüm. Saçlarımı ilk defa boyatacağım için bayağı heyecanlı ve bi o kadar da tedirgindim ve araştırıp İzmir'deki en iyi kuaförlerden birine gittim. Saçlarım açıldı boyandı çok hoşuma gitti. Ama iki hafta bile geçmeden rengi çok farklı bir hal almaya başladı böyle koyu sarı turuncumsu gibi. Bu renkler de hiç hosuma gitmiyor. Bi ay sonra dip boyası için gittim ve biraz koyulaştırdım yine küllü tonlarda bi saç elde ettik beğendim. Ama tabiki yikadikca renk tekrar akıp değişti. Bi ay sonra tekrar dip boyasina gidip kuaforden tekrar mutlu ayrildim. Su anda dip boyasi yapali 3 hafta oldu ve saclarimda külluluk kalmadi acaba kuaförümü mü değiştirsem diye düşünüyorum ama gittiğim yerin çok iyi bi yer olduğu biliniyor acaba bu renkten vazgeçip kendi doğgl rengine mi donsem diye de düşünmüyor değilim en azından böyle turunculuklarla uğraşmam. Ya da tekrar aynı yere gidip dip boyası yaptırıp bir hafta mutlu mu gezsem :) zamanla oturur mu dersiniz bu renk? Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim :)
kızkardeşimin saçıda lüllü boyalı hemen küllülüğü gidiyor,o resimdeki saç iç,n kuaför saçı platine kadar açmış,saç mutlaka yanar bence

kızkardeşimin saçıda lüllü boyalı hemen küllülüğü gidiyor,o resimdeki saç iç,n kuaför saçı platine kadar açmış,saç mutlaka yanar bence
Benim dogal sac rengim koyu kahve oldugu icin ilk boyamadan once saclarim acildi dogal olarak sac yipraniyor hatta yanabiliyor ama benin sacimda oyle pek de bi yipranma olmadi kuaforum de saglikli gorundugunu soyledi

Benim dogal sac rengim koyu kahve oldugu icin ilk boyamadan once saclarim acildi dogal olarak sac yipraniyor hatta yanabiliyor ama benin sacimda oyle pek de bi yipranma olmadi kuaforum de saglikli gorundugunu soyledi
İkinci kez actirmani onermem

İkinci kez actirmani onermem
Evet ben actirmak istemistim ama kuaforum actirmadi. Dibim koyu geldigi icin uzerine direkt acik bir renk surunce o kisim zaten turuncumsu kotu bi hal aldi ama o kisim cok rahataiz etmedi beni az oldugu icin ve biraz daha koyu bi boya uygulayinca kapaniyor. O kisim biraz daha artinca ancak acma islemi yapabilecegini soylemisti

selam kızlar konunun uzerınden baya zaman gecmıs ama ben de bu konudakı deneyımlerimi sizle paylaşmak istedim
ben 6 yıl kadar sacımı dipten komple platın kullandım. sonra ısyeri sebebiyle sacımın ust kısımlarını koyultmam gerekti ve bende gidip dipleri siyah uclara dogru gri boyattım sacı.
sonra gri sacın belasını cekmekten yoruldum. cunku bir yıkamada renk solup sacma sapan bir hal alıyor ve surekli boyayı yeniletmek yada cıla yaptırmak zorunda kalıyorsunuz berbat bişi.
bu yuzde isyan edip sacımı acık kullu kumraldan platıne ombre istiyorum dedim.
ismi istanbulda baya bilindik bir kuafore gittim ve lanet olası adam saclarımın ustunu kızıl kahve uclarını da yumurta sarısı yaptı.
ustelik saclarımı actıgı ıcın o iğrenc sacla uzun sure gezmek yada sacların yıpranmasını göze almak zorundaydım.
neyse daha once bene küllü sarı sacı mukemmel bir sekilde yapan kuaforumu aradım ve dedim olay bu.
gel sen ben halledicem dedi.
o kadar berbat bi sacı mükemmel bir küllü kumral ve platın ombreye cevirdi.
dier iğrenc sarıyı begenen arkadaslarım sımdı begenmemekte haklıymıssın bu sac harıka olmuş dıolar.
yani işin aslı korkmayın ya kuafor guvenilir olduktan sonra sacı yakmadan bi şekilde acıyor. benim kuaforum o gun benimle tam 5 saat ugrastı. yani önemli olan guvenilir birini bulmak.
istanbuldaysanız onerebilirim. bide bana kullu kumral ingilizlerin dogal sacı sen kendini ingilizmi sanıyosun senin sacın asla ole olmaz diyen kuaforde onunden gecip duruyorum suratıma bakamıyor. neyse işin aslı su ımkansız die bişi yoktur.işini bilen kuafor bulun ve arkanıza yaslanın.

bide su kuaforlerin bukadar cıkmış bunu acmam öle yapmam böle yapmam dienleri var ya yaptıkları tek sey işten kacmak hepsinden nefret ediyorum. cunku cok kez bu sorunları yasadım. yok sacın kopar elimde kalır kısacık kestirmek zorunda kalırsın vs cok sey duydum. yanı ne koptu ne yandı ne elimde kaldı elbetteki gördugu işlem yuzunden yapısı biraz bozulmus olabilir ama bi şekilde dogru uygulamalar ve bakımlarla zamanla toparlanır. bu kadar dusundugunuze yada turuncu parlayan cingene gibi duran saclarla gezdiğinize degmiyo. bende gezdım zamanında pişmanım keske ilk gunden bu kuaforume gelseydım.

X