Merhaba arkadaşlar, saçlarımın üç dört ay öncesine kadar dipleri doğal rengindeydi sadece ombre yaptırmıştım. Doğal rengim koyu kahverengiydi ama ben açık tonlarda bi saç kullanmak istedim beyaz tenliyim ama sarıdansa açık küllü kumralın daha doğal duracagını düşündüm. Saçlarımı ilk defa boyatacağım için bayağı heyecanlı ve bi o kadar da tedirgindim ve araştırıp İzmir'deki en iyi kuaförlerden birine gittim. Saçlarım açıldı boyandı çok hoşuma gitti. Ama iki hafta bile geçmeden rengi çok farklı bir hal almaya başladı böyle koyu sarı turuncumsu gibi. Bu renkler de hiç hosuma gitmiyor. Bi ay sonra dip boyası için gittim ve biraz koyulaştırdım yine küllü tonlarda bi saç elde ettik beğendim. Ama tabiki yikadikca renk tekrar akıp değişti. Bi ay sonra tekrar dip boyasina gidip kuaforden tekrar mutlu ayrildim. Su anda dip boyasi yapali 3 hafta oldu ve saclarimda külluluk kalmadi acaba kuaförümü mü değiştirsem diye düşünüyorum ama gittiğim yerin çok iyi bi yer olduğu biliniyor acaba bu renkten vazgeçip kendi doğgl rengine mi donsem diye de düşünmüyor değilim en azından böyle turunculuklarla uğraşmam. Ya da tekrar aynı yere gidip dip boyası yaptırıp bir hafta mutlu mu gezsem :) zamanla oturur mu dersiniz bu renk? Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim :)