Canim nerden aldın peki nerde bulabilirimMor şampuan tavsiye etmişti burdan bi arkadas, kizilliklari yok edip küllü bir ton sagliyormus ben aldım ama daha 2-3 kez kullandım rengi açıldı şimdiden ama henüz küllü bi hale gelmedi.8-9 yıkamadan sonra oluyormus
Altta orielle açıldığı için işlem yapmak istemiyorum üstüne boya silici çok yipratirmiBu saçı boya silici ile silmeden istediğin rengi yapamazsın maalesef.
Boya silici çok yıpratmayı bırak hiç yıpratmaz.Altta orielle açıldığı için işlem yapmak istemiyorum üstüne boya silici çok yipratirmi
Teşekkür ederim canımTrendyol dan almıştım genelde oluyo her zaman kozmetik butiklerinde.schwarzkopf bc bonacure bu arada markası
Peki bu boya siliciyi nerden bulabilirim ne marka alicamBoya silici çok yıpratmayı bırak hiç yıpratmaz.
Valla baya baktım güzel bir şeye benziyor belki bende denerim turunculuklari kesin alır gibime geliyor inşallah ise yarar ama biraz riskliBu konuyu okusana, benim sacim su an altın kahve ama cok koyu, açmadan üstüne bu formülü uygulayacağım haftaya :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hayalime-kavusabildim-darisi-basiniza.525888/
Watsonsa ulaşabilme şansın varsa colorb4 alabilirsin, silme sonrası kutudan çıkan şampuanımsı şeyi kullanma yalnız.Peki bu boya siliciyi nerden bulabilirim ne marka alicam
sacinin rengi dogalda koyuysa, bu renklere gelene kadar sacini cok yipratirlar. koyuysa yapma, nacizane tavsiye.Kızlar saçım flaslı ve flassız olarak bu şekilde duruyor ben gün ışığındaki bakırlıklari yok edip sari alt tonlu bir sac istiyorum.
Eki Görüntüle 1565315
Açık küllü kumral tonlarına baktım istediğim tonun da resmini ekledim
Eki Görüntüle 1565335
Ama yeşermeyi önleyerek turuncu ışıltılardan nasıl kurtulabilirim sizce hangi boyaları kullanmaliyim yardımcı olur musunuz lütfen
Orjinal rengim açık değil altta oriel var seçim bu kadar açık olmasa bile sarı alt tonlu bir renk yapmak istiyorum o yüzdensacinin rengi dogalda koyuysa, bu renklere gelene kadar sacini cok yipratirlar. koyuysa yapma, nacizane tavsiye.
edit : orj sac renginde acikmis galiba, ok problem yok ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?