Saç Rengi ve Saç Boyama Açık küllü kumral boyadım, 2. kere boyayayım mı? (Resimli)

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Kendi saç rengim koyu kumral gibi.
Saçımı 9 ay önce Koleston 5.37 kışkırtıcı kahveye boyamıştım.
1 ay önce de Koleston 8.1 Açık küllü kumrala (köpük boya) boyadım. Fotodaki gibi oldu.

107985z.jpg

Şimdi dipler uzadı tabi. Bu renkte kalmak istiyorum. Tekrar aynı renge boyasam daha da açılır mı? Ne yapmalıyım?

2mqq5h0.jpg

Kendi doğal hali. Dipler bu şekilde yani
Renklerden pek anlamam, koyu kumral dedim saçıma ama emin de değilim :)

Son düzenleme:
Kendi saç rengim koyu kumral gibi.
Saçımı 9 ay önce Koleston 5.37 kışkırtıcı kahveye boyamıştım.
1 ay önce de Koleston 8.1 Açık küllü kumrala (köpük boya) boyadım. Fotodaki gibi oldu.

107985z.jpg

Şimdi dipler uzadı tabi. Bu renkte kalmak istiyorum. Tekrar aynı renge boyasam daha da açılır mı? Ne yapmalıyım?

ya tatlım çok güzel olmuş bu tam benim istediğim gibi sana bir kaç sorun olacak benim saçlarım siyah hiç boyanmamış küllü kumrala boyatmak istiyorum saç açıcı kullanmadan direkt boyanmamış siyah saça kumral boya sürsem bunu elde edebilirmiyim yoksa saçım turuncumu olur çok korkuyorum:43:

ya tatlım çok güzel olmuş bu tam benim istediğim gibi sana bir kaç sorun olacak benim saçlarım siyah hiç boyanmamış küllü kumrala boyatmak istiyorum saç açıcı kullanmadan direkt boyanmamış siyah saça kumral boya sürsem bunu elde edebilirmiyim yoksa saçım turuncumu olur çok korkuyorum:43:

Teşekkür ederim.
İnan saç renklerinden zerre kadar anlamıyorum. :(
saçımı hayatımda 2. defa boyadım.
bu renge de tesadüfen ulaştım.

Ama siyah saçı açmaz diye okudum her yerde. bunu bilen arkadaşlar cevaplasın. ben seni yanlış yönlendirmeyeyim.

Sadece dipleri mi boyamalıyım yoksa? Dip boyasını kendim yapabilir miyim ki? Yoksa tamamını boyayayım gitsin mi?

Back