Saç Rengi ve Saç Boyama açık küllü kumral.Acil yardım!!!!!!!

pelin003

findukkk
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
725
4
96
Diğer
kızlar geçen perşembe günü saçlarıma gölge attırayım dedim..ben küllü sarı istiyordum gölgeleri kendi saçım küllü kumral...ama sevgili kuaför saçlarıma bal köpüğü gölgeler atmış..ama araştırdım bu renk balköpüğü de değil daha çık bi renk....bununlada kalmamış dipler daha açık uçları bariz daha koyu olmuş..hatta bununlada kalmayıp sol tarafa daha sık sağ tarafa daha seyrek gölge atmışş...delircemmmm...bu kafayla markete gitmeye bile utanıyorumm...
yaww ben açık renk saçlı olmak istiyorumm..elimde koleston naturals açık küllü kumral var..şimdi saçlarımı bu renge boyasam nasıl olur..bilgisi olan varsa sevinirimm..mafoldumben mafoldumben mafoldumben

pislik ya hepsını oldrcem bu kuaforlerın hepsını!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kullu kumral yaparsan bıkac defa kapanır canım uzulme 2ay sonrada kendın at golgenı valla bak gtme aptal kuaforlere bıseyı beceremıyolar cunku

yawww evet canım yaa..bide dünyanın parasını alıyolar..gıcıklar.yaww ben rengindende geçtim bi taraf daha çok sarımtırak ve yoğun bi taraf daha seyrek sarımtırak garip bişey oldum yanii.. sempatiksalakcinni

canım benım ya sıkma canını bosver ben sacım bal kopugu olsn dıye gttım adam sıyah yaptı sacımı sıyah ben napım??? 2 gundur aglıyorum..
sen 2defa kullu kumralla boya kapanır o garıp sarılar sonrada ustune golge atarsın kullu sarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…