• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açık karamel

gul34

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
448
1
316
Antalya
slm arkadaşlar palettenin natural boyalarında açık karamel diye bir renk gördüm şimdi saçım bal köpüğü boyayan var mı nasıl bir renk

cnm açık karamel yanlış hatırlamıyosam bal köpüğünün biraz daha koyu versiyonu..7.5 açık karamel die geçio bal köpüğü ise 8.0..palettenin 8.0 'ını kullanmıştım ben..bal köpüğünde kızıllık var biraz ama açık karamelde sanırsam yok yerimseniben

ur_282_1908_2678_15106.jpg

bu renk ama bu bayan en son bal köpüğünün kutusundaydı yahu kaydirigubbakcemile3 neyse farketmez sanırsam renk doğru olduktan sonra -tatlicadiarzu-

Bu boyayı ben alıcaktım.Fakat biraz araştırınca palette açık karamel alıp boyayan bir arkadaşın şikayetini okudum....
Sarı saçları bu boyayla yeşil olmuş ve çok yıpranmış...
diplerinin normal göründüğünü onunda karamelle alakası yok kahverengi diye yazmış...
Yeşilimsi olması beni korkuttu ve almadım...

Boyayan ve memnun kalan çıkarsa bide resim olursa bizimde fikrimiz olur...

bu boya orealsız de tutar mı acaba
bu boyanın bal köpüğünü kullandım ,çok güzel tutuyo kaydirigubbakcemile5
dediğiniz gibi bal köpüğünde kızıllık oldu ben kızıl olsun istemiyorum

sen hangi rengin üstüne bal köpüğü boyamıştın cnmCADIARZU
açık karamelde onun koyusu ,ben kullanmadım ama ,kullanıp memnun olanlar var,çok güzel bi renkkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
benim saçlarım aslında koyu.Ben kendim boya ile açarak en son altın karamele boyamıştım

aklımdan geçti, altın karameli tavsiye etsem mi diye,
açık karamelde ona yakın bi renk aslında pek fark yok diye biliyorum...

kızıllık olmasını istemiyosun cnm ,
altın kumraldada yanlış hatırlamıyosam biraz kızıllık var diye biliyorum ama,
yine sen bilirsin,
bide iki rengi birbirine karıştırma işini evde ne kadar tutturursun ,risk alma derim,
bende bal köpüğü boyadım 2 keredir,ama pek kızıllık yok ,
senin niye kızıllık kaldı onu düşünüyorum ...

şimdi kararsız kaldım canım acaba bal rengi mi alsam bir daha yoksa açık karamel mi.Buğday tenliyim ne yapsam

aslında karmellerin çoğunda biraz kızıllık var benim gördüüm,
kumral karamelin pek methini duydum bu ara,
ama hiç görmedim nasıl bi renktir,onu bi araştır derim,
avatarındaki renkte kumral tonlarda gibi...

Back