Saç Rengi ve Saç Boyama açık karamel saçıma yardımmmm

ee_cc_ee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
31
0
36
Denizli
arkadaşlar saçımın geçmişini anlatıyorum. koyu kumral olan saçlarıma 2 sene önce açık karamel yaptırdım ve hala öle yani başka bir boya yok saçımda dibi geldikçe de kuaföre dip boyası yaptırdım.
artık kendim boyamak istiyorum. birkaç kere foruma yazdım fln saç boyama girişiminde bulunmak için ama cesaret edemedim en son olarak syoss altın karamel boyayı aldım saçımın ucunda denemiştim renk farkı olmadı dibi gelen bi yerde denedim yakın oldu ama biraz daha turuncu gibi parlama var çok az bir kısımda denediğim için tam net anlaşılmıyor.:44::44::44:
dip boyamı bu boyayla yapıp üstüne syoss altın karamel ve açıcılığı olan bi sarı karıştırıp komple boyamak istiyorum sadece 1 2 ton açmak için ama sarının markasına ve rengine karar veremedim önerilerinize ihtiyacım var. ayrıca eminim hepinizin bildiği bir şeyi sormak istiyorum boya saçta çok durursa dahamı koyu olur yoksa açık mı? ayrıca boyaya su katılırsa renk farkı ne olur yine?? ha bide dip yaptığımda hafif turuncu olmuştu demiştim o olmaması için çok az sarı katsam nasıl olur çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsanız çok sevinirim:))))))))))))))))

illa git kuaförde boyat diyosunuz yani. bari boyanın çok durduğunda açıkmı koyumu olcağını yazsaydınız

eğer açıcı özelliği olan bi boya değilse,durdukça koyulaşır canım,saçının durumu ile ilgilide şunu söyleyebilirim,karamele sarı karıştırdığın takdirde turuncu yansımalı bi renk elde etme olasılığın yüksek,sanırım sen dipler normal renginde kalsın yani,karemel olsun,aşşağılara doğru daha açık tonlarda olsun istiyosun,bunu kendin ne kadar başarabilirsin bilmiyorum,çünkü dediğim gibi karamel riskli bi renk her an turuncuya,bakıra dönebilir,bence kendin dip boyanı yap,sonrasında kuaföre git ve beğendiğin tonda aralara ışıltı attır,nacizane fikrim bu canım,kolay gelsin.

yok hayır kendim yapmıcam zaten alt kısımlarda kuaförde yaptırdığm ışıltılar var önce komple boyayıp ışıltıları kuaförde yaptırmayı düşünüodum ama dibi tam tutturamadm o yzdn kararsız kaldım canım sarıyla karıştırırsan daha turunucu olur diosun ben yapmasam hiç daha iyi sanırım

bencede riske girme o zaman canım,madem kuaför yolu tutacaksın,dip boyanıda o yapsın,karamel malesef riskli bi renk bende saçımı açtım,üstüne defalarca küllü kumral ve sarı tonları boyamam rağmen tam olarak karamelden kurtulamadım,ve en ufak bi akmada hemen turunculaşıyor,bende hafta sonu kuaföre gidip karamelden kurtulmayı deniycem,ama bu konuda daha deneyimli biçok arkadaş var bu sitede belki onlar sana yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…