How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

açık kahverengi akıntı ?????????

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
hiç böyle akıntım olmamıştı.Nedir ki neden olur bilen bilen var mı

:) walla adımı değiştirebilsem değiştirecem senden başka kimse cevap vermiyor zaten. Az önce test yaptım negatif diyor :(((

Bir daha sadece hamileyim demek için yazacağım bu foruma Hoşçakalın teşekkür ederim rose_1903

canım benim yaa neden öyleee diyorsunn ne kadar geciktii ya da olalıı ne kadar olduu kaç defa akıntın geldiii inşalalh açarsın bunları bir söyleee bakalımmmm ben hamileyken de olmuştuu ama hamilee değilim diyorsun canım

:) walla adımı değiştirebilsem değiştirecem senden başka kimse cevap vermiyor zaten. Az önce test yaptım negatif diyor :(((

Bir daha sadece hamileyim demek için yazacağım bu foruma Hoşçakalın teşekkür ederim rose_1903

kıyamam sana benn :16::16:
sen ıdrar testımı yapıosun cnm ? ıdrar testlerı kişiye gore degısır .. benm ablam 5 haftalık hamıleyken bıle ıdrar testlerı negatıfı gosterıyordu.. yanı ıdrarda herkezde cıkmayabılıyor..
dıyelımkı hamıle degılsın belkı kıst olusmus olabılır o akıntıların nedenı ! yada sen hamıle kalmayı cok ıstedıgın ıcın psıkolojık bırsuru belırtı yasıyorsun.

merhaba bende prolaktin nedenıyle 1 yadır kesik kesik adet oluyorum ve tam adet bitti sandım kii kahverengi akıntı mı kanamamı neyse artık oldu bendedeee şimdide parlak vişne çürüğü gibi renk aldı açık kahve ve vişne çürügü arası pastel bı renk ve parlakta aynı zamanda hayır olsun ınş adetlerim kesik kesik geldiği için batımı satımı bılmıyorummm bakalım ne olur....

hiç böyle akıntım olmamıştı.Nedir ki neden olur bilen bilen var mı

kontrol oldum bilmiyorum ama ben 5 aydır doktora kontrolündeyim iki yumurtalığımdada çikolata kistim var açık kahverengi akıntılarım var ve nedeni o kistler malesef:(belkide sendede öyle bir sıkıntı vardır eğer doktora gitmediysen ihmal etme derim çünkü bebek olmasınıda etkiliyor:(((

Back