Kızlar merhaba, 2 yıldır çocuk düşünüyoruz ama olmadı. Testlerimi yapıldı benim amh 5 çıktı, doktor 7 ve üzeri pcos dedi, Rahim filmim de temiz. Eşimin de herşeyi düzgün çıktı. Sadece benim yumurtam geç çatlıyormuş. 1.5 yıllık farklı doktor serüvenlerimizden sonra öğrendim. Şöyle ki 1.3 mm olan yumurtam 3 güne 1.5 mm oldu. Doktor normal aslında sadece geç çatlayacak dedi. Reglimden sonra 15. Gün ve +4 gün ilişki önerdi, bir de 22. Günde. Bazı adetlerim öncesinde çok koyu kahverengi akıntım gelirdi. Bugün çok açık renkte kahverengi akıntım geldi. Eskiden hissetmezdim bile, bu sefer aşırı sıcak geldiği için regl oldum sandım. Bata 3 günüm var, bu sabah test yaptım (artımed) negatif çıktı. Testen 6 7 saat sonra akıntım geldi. Doktorum izinli. Bulunduğum yerde diğer doktor sadece gebelere bakıyor. Doktorum idrar için erken olabilir dedi. Şimdi doktorun demiş ya diyebilirsiniz, ama içinizde beni anlayanlar da çıkar. Velhasıl kelam çok uzattım, açık kahverengi akıntısınız gelip hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz?
Not: benim bir damar rahatsızlığım var eğer bugün kan verirsem 4 gün daha veremeyeceğim. Bu yüzden idrarla devam ediyorum.
Not: benim bir damar rahatsızlığım var eğer bugün kan verirsem 4 gün daha veremeyeceğim. Bu yüzden idrarla devam ediyorum.