• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acik kahverengi akinti lutfen bir bakarmisiniz

Hasrettt0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
108
28
48
25
Arkadaşlar henüz keseyi görmedik kan değerine göre 4 haftalik falan geç dollenme ile benim sanırım .

Doktor idrarda enfeksiyon olduğunu bol su içmemi söyledi

İlişki olmayacağını bilmiyodum cunku doktor oyle bisey demedi hic dün ilişki oldu öğlen 1 haftadır ilk defa ama akşama Cook açık kahve akıntı gördüm çamaşırını peçeteye sürdüm tekrar geldi sonra değiştirdim çamaşırı tekrar görürsem gidiyim doktora dedim çok şükür gelmedi ama bu sizce yerleşme kanaması vs olabilirmi yada başka biseybyasan varmi aranızda lütfen yardımcı olun

Kaynak: Gebelikte acik kahverengi akıntı neden olurrr

Arkadaşlar henüz keseyi görmedik kan değerine göre 4 haftalik falan geç dollenme ile benim sanırım .

İlişki olmayacağını bilmiyodum cunku doktor oyle bisey demedi hic dün ilişki oldu öğlen 1 haftadır ilk defa ama akşama Cook açık kahve akıntı gördüm çamaşırını peçeteye sürdüm tekrar geldi sonra değiştirdim çamaşırı tekrar görürsem gidiyim doktora dedim çok şükür gelmedi ama bu sizce yerleşme kanaması vs olabilirmi yada başka biseybyasan varmi aranızda lütfen yardımcı olun

adet tarihin ne zamandı

Canm ne oldu senin durum bi sıkıntı oldu mu akıntıdan dolayı

Evet kürtaj oldum düşük yaptım 😔 hiçbir hap iğne vermediler düşük önleyici mutlaka birkaç doktora gidin eğer varsa böyle bir şey
Gebelıgın ilk basında dr genelde vermıyor zaten ilaç çunku saglıksız bır gebelıgı iyice tutundurmak ıstemıyorlar (ki bızzat basıma geldı sonrasında dusurebılmek ıcın neler cektım) o yuzden hayırlısı boyleymıs saglıksızmıs demekkı.üzülmeyın yenıden olur.ve ılk baslarda ılıskı yapmazsanız ıyı olur cunku tam yerlesme zamanı bebegın.

Back