Saç Rengi ve Saç Boyama açık kahve ve bal köpüğü karıştırsam nasıl olur ki :S

nevin_izm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
59
0
86
İzmir
kızlar benim saçım kahve,hatta bi başlık daha açmıştım voila buzlu kahve diye,onla boyadım sonunda, 1 hafta oldu ama renk koyu geldi bana,belki daha akar diye bekliyorum, bazen esiyo yeniden boyasam mı diyorum:18: açık kahveyle bal köpüğü karıştırıp boyasam kahvenin açık güzel bi tonu olur mu ki, yapan varsa yardımcı olsun kızlar yaa

o da koyu olur bal köpüğü koyu saçı açmıyo maalesef bi de eğer kızıllık istemiosan sakın yapma daha açık bi renk istiyosun sanırım bence azcık bekle sonra kumrala filan boya ya 7 li numaralardan birine işte

evet canım kızıllık da istemiorum,öyle yapayım bakalım o zaman kumrallarda kızıllık olur mu peki

kızıllık istemiyosan lorealin küllü boyalarına güzel diyolar.küllü kumral yaparsın daha iyi olur.ben bal köpüğü fındık kabuğu karıştırdım ilk gün çok koyu oldu iki yıkamaya açıldı ama kızıl yansımalı bi kahve şu anda

bende o hatayı yaptım buzlu kahveyle boyadım .saçının akmasını istiyorsan sabunla yıka saçtaki boyayı çok kısa sürede akıtıyor:)))) kahvenin en iyi tonları da koleston perfect de var bizim aldığımız boyalar aldatıcı kutuda ki resimlerle alakası yok.o boyalar yüzünden saçlarım dan oldum

tutmaz ki yine koyu olur sacını açtırman veya sildirmen lazım ki acık tondaki boyayacagın renkler tutsun

aynen canım ya,dipleri bi değişik uçları bi değişik oldu:S her yıkadığımd akıo ama dediğin gibi sabunla yıkayayım bakiim bi de,saol:)

açık kahve zaten siyah gibi tutuyor cnm boyamana bile degmez..bence boyanın akmasını bekle sonrada evde açıcıları dene ondan sonra bal rengine boya..kendi başına bal rengiine boyasan bile tutmaz

tesekkür ederim canım,dün tam alıodum bal rengi palettenin ama vazgeçtim akmasını beklicem off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…