kızlar ben de insanın içini açan bi salona sahip olmak istiyorum, forumda bakıyorum çok güzel evler var, Allah herkese güle güle oturmayı nasip etsin. benim de beyaz bi salonum var. koltuklarımın oturma yeri de açık kahve... renkli yastıklarla, değişik objelerle renklendirmek istiyorum. fakat hangi renkler uyumlu olur bilemedim. bana yardım edebilecek kimse var mı?
kahve bej beyaz bunlar nötr renkler olduğu için her renkle kombinleyebilirsin .ama bence kahveyle en güzel duran renk turkuaz..yastıklarını ve fonlarını bu renk yapabilirsin..
saol canım yaa, dört gözle cevap bekliyordum ben de... bence de turkuaz çok uyumlu bir renk ama koyu kahveyle iyi gidiyo gibi sanki, açık kahveyle nasıl olur bilemedim...
evet bende diyecektim kahvenin yanına en çok yakışan renk ya sütlü kahve ya kum beji ya da turkuazdır...Renk katsın istiyormuşsun o yüzden bencede turkuazı tercih etmelisin
kesinlikle koyu mavi veya turkuaz derim kahve tonlarına o kadar uyumluki bayılıyorum bu renklere. odanın fotoğrafını eklersen daha öok yardımımız dokunablir diye düşünüyorum
çok sağolun kızlar, sayenizde kafamda bişeyler canlandı. o zaman koyu kahve duvar kağıdı kullanarak ortamı biraz koyu kahveyle destekleyip turkuaz ya da yeşille renklendirmeyi düşündüm. malum benim sıkıntım koyu kahveyle yakışacak renklerin açık kahve ile nasıl duracağıydı.
bende kafamı bümu konuya taktım. ben aslında hiç kahve rengi istemezken mecburen almak zorunda kaldım. benim salon mobilyamda gümüş ayrıntılarda var. dediğiniz gibi yeşilde çok uyumlu olur. ama turkuazı düşüneceğim. duvarlarım koyu kahve benim. bakalım nasıl olacak.
zahter
bende kafamı bümu konuya taktım. ben aslında hiç kahve rengi istemezken mecburen almak zorunda kaldım. benim salon mobilyamda gümüş ayrıntılarda var. dediğiniz gibi yeşilde çok uyumlu olur. ama turkuazı düşüneceğim. duvarlarım koyu kahve benim. bakalım nasıl olacak.
zahtercim benim de mobilyalarımda gümüş detaylar var. ben şimdilik gümüş objeler kullandım. koltuklarım yastık için uygun değildi. bi de çok yakında kendi evime çıkacağım için 8inşallah) biraz erteledim bu işi. şimdilik fena durmadı gümüşler ama kendi evimde renkli bişeyler de ekleyeceğim.
canım aynı dert benimde başımdaydı ve bende bu konuyla ilgili bi konu açmıştım istersen bi bak o konuya baya fikir edinirsin.. ben baya edindim ve buradaki bazı kişilerin tavsiyesi ile turkuaz rengi kırlentler diktim..kanepelerime aynı kumaştan şal diktim..turkuaz aksesuar aldım hani şu narlar varya bu sene moda oldu..onların turkuaz rengini aldım orta sehpama.. benimde koltuklarım krem ve açık kahve renginde..turkuazla kombin yaptım ve şimdi gerkes çok beğeniyor... istersen benim konuya bi bak..bi kaç sayfa ilerde kalmıştır belki.. inan ben bu kk üyelerinin tavsiyesi ile evime çok değişikilik yaptım..ve çok hoş şeyler çıktı ortaya..hemde çok makul fiyata... bu arada resim koyarsan daha iyi fikir veririz..böyle hayali bişeyler üretemeyiz doğal olarak.. kahve ve kahvenin tonlarına en yakışan renk turkuaz canım ben bunu bilir bunu söylerim... yaptıktan sonra iyice anladım...koyu kahve olması şart değil açık kahveyede uyar..ben kendi salonumdan biliyorum.. yeşil ve pembe de uyar deniliyor ama ben turkuazdan yanayım..