• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık gri saç kullanan var mı???

Sevim35-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
196
99
98
31
Şu an saçlarım sarı...Saçlarımı açık gri yaptırmak istiyorum ama duştan sonra makyajsız falan nasıl gözükür bilmiyorum nine gibi olur muyum...bu renk kullanan varsa yardımcı olabilir mi???

aradan baya zaman geçmiş ama çok kullanmıyorum konuyu şimdi girip aratınca gördüm.Gri nin hakikattende çok tonu var gümüş tonu istiyorsan şundan yola çıkabilirsin daha çnce platin sarı yaptırdıysan ve beğenmediysen muhtemelen beğenmeyeceksindir .saçın uzunsa ombre diyorlar uca yaptır böylece hem havalı hemde yuzume gitti mi derdin olmaz ben çelik grisi kullanıyorum şuan elde etmesi en zor renk gri ve tonları.En kolaydan zora renkler şu şekilde Kırmızı pembe yeşil mor mavi gri

aradan baya zaman geçmiş ama çok kullanmıyorum konuyu şimdi girip aratınca gördüm.Gri nin hakikattende çok tonu var gümüş tonu istiyorsan şundan yola çıkabilirsin daha çnce platin sarı yaptırdıysan ve beğenmediysen muhtemelen beğenmeyeceksindir .saçın uzunsa ombre diyorlar uca yaptır böylece hem havalı hemde yuzume gitti mi derdin olmaz ben çelik grisi kullanıyorum şuan elde etmesi en zor renk gri ve tonları.En kolaydan zora renkler şu şekilde Kırmızı pembe yeşil mor mavi gri
İlgin içn tşkler canım evet uzun zaman geçti...bu süre zarfında önce açık gümüş gri tonlarında daha sonra koyu griden açık griye ombre yaptırdım.fakat saçlarım çok yıprandı ve fönsüz kullanamaz oldum yaşlı saçı gibi duruyordu küllü kumral yaptırdım şu anzaten her yer gri saçlı doldu modası geçer yakın zamanda

Ben cok byk bir hata yaptim koyu saclarimi gri icin actirdim suan vekleme renginde ama gri de istemiyorum kotu renk sac istiyorum kuaforume bi ton para verdim o da koyuyo keske fri kaynak taktirsaydim aralara bence bunu dusun koyu ise saclarin acik ise platin yakismauan kisiye gri pek yakismaz canim

Saçlarını kurtaran bı yöntem buldum 80-85 tl civarında ama kesinlikle saçım onun sayesınde dayandı .Loreal expert vitamino color maske zaten benim yaptığımı akıllı yapmaz:) yandaki resimde ki turuncuydu sacım mavi siyaha boyadım :) sonra çelik grisi yaptım evet önce araya attırdım bende yaşlı saclarım beyazlamıs gibi gorundu balyaj yaptırsaydım keşke dedim tümünü boyadım affinage infinite çelik grisi kullanıyorum koyu gri eğer oturursa yaşlı rengi gibi durmuo Baya araştırdım sonunda affinage buldum adamlar nası boya yapmışsa çok memnun kaldım asıl mavi istiyorum da eşimi ikna etmek çok kolay olmadı ondan gri ile başladım:KK50:

Gri saç resmen işkence :63:
2yıkama dayanıyor sadece banyo yapmaya korkar oldum
10 günde bir cila yaptırmak gerekiyor bıraktım vala dayanamadım saçım şimdi kötü bi sarı oldu :KK53:

Gri saç resmen işkence :63:
2yıkama dayanıyor sadece banyo yapmaya korkar oldum
10 günde bir cila yaptırmak gerekiyor bıraktım vala dayanamadım saçım şimdi kötü bi sarı oldu :KK53:
bende griden seninle aynı sebeple bezdım ve kullu acık kumraldan platına omre yaptırdım. ama cok memnunum yanı neden sarı tutmadı ki. kuaforum grıyı yıkama setinde 5 dakikada akıttı sacımdan. yani cok bi işlem de gormeden mukemmel sarı elde ettim.

Benim şuan ki saçımdan bahsediyorsunuz , duştan çıktığınızda falan çok koyu bir ten renginiz yoksa kötü durmaz, bahsedildiği kadar hayalete çevirmiyor insanı.Ancak kesinlikle önermem ben de kendi saç rengimi değiştireceğim çünkü hem saçınızı açacaklar hem gri renk 2 yıkama dayanacak. Ben çok sık banyo yaptığım için 5 gün bile kalmıyor o renk hemen saçın açıldığı tona dönüyor. Bu yüzden daha uzun dayanması için koyuya boyayıp yıkadıkça açılıp istediğim renge gelmesini sağladım ama bu sefer de belirli bir süre koyu gri ile gezmem gerekti. Yani size önerim çok çok hevesli değilseniz bulaşmayın.

Back