• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aciilll Yardimm ovulasyon akıntı !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgipitircigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
42
12
3
30
Kizlar bana da bı yardımcı olurmusunuz sat 11 Nisan 14 ünde bitti ve hemen akıntım başladı 22 Nisan'da yumurtlama akıntısı geldi 23 Nisan'da seffaflk beyaza döndü dün ve bugün kasık ağrısı ve bel ağrım coktu bugun akıntım yine beyazdan hafif şeffaf bulanık beyazimsi yani 13 günde 2 defa renk değiştirdi akıntı adeti 1. Gün sayarsak 8, 10,11,14,15,17 nisanı değerlendirmiştim akıntıyı anlayamıyorum neden böyle oluyodur ?

Kizlar bana da bı yardımcı olurmusunuz sat 11 Nisan 14 ünde bitti ve hemen akıntım başladı 22 Nisan'da yumurtlama akıntısı geldi 23 Nisan'da seffaflk beyaza döndü dün ve bugün kasık ağrısı ve bel ağrım coktu bugun akıntım yine beyazdan hafif şeffaf bulanık beyazimsi yani 13 günde 2 defa renk değiştirdi akıntı adeti 1. Gün sayarsak 8, 10,11,14,15,17 nisanı değerlendirmiştim akıntıyı anlayamıyorum neden böyle oluyodur ?
Açıkçası ben şunu gördüm kasık agrısı akıntı bölmem göğüs agrısı vs bunlar psıkolojik ben 2 aydır bebek düşünüyorum ağrımayan yerım kalmadı hepsı beyınde vuruyor çok düşünüyoruz

Back
X