Saç Rengi ve Saç Boyama ACİİLLL..bravo bana mahfettim saçlarımı valla :((

nurcanca_41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Kocaeli
bu gece saçlarımı 1 hafta sonrasında 2. ye palette patlıcan moruna boyadım. 1.de pek tutmamıştı 2.de oturur dedim hatta içine yarım tüp mor boya kattım ama yine olmadı :( dipler bildiğiniz kızıl uçlara doğru da mora çalan siyah gibi bişey işte rezalet yani benim patlıcan moru sevdam da bitti böylelikle napıcam ben şimdi yaaa canım saçlarımı mahfettim herkes soruyordu nerde yaptırdın diye ne güzel dipler koyu kahve siyah gibi uçlarda çilek kırmızıydı ve çok güzeldi üstelik sadece uçları kendim evde boyuyordum yarım tüple. :((
şimdi siyah boyamam lazım dönüşü yok ama olsun ne yapayım böylelikle saçım da kendine gelir biraz ammaaa; loreal ın mavi siyahı mı? yoksa viyole siyahımı daha iyi kapatır sizce diplerdeki kızıllığı yada direk siyahamı boyasam bi akıl verin kızlar bunalıma gircem vallaaa ne yaptım ben yaaa düzleştiriciylede canım kıvırcıklarım bozuldu gittii
çoook mutsuzummm :((

senin adina üzüldüm canim
ama birakda azcik dinlensin saclarin hemncek boyama siyaha dahada mahvedersin sonra

bir iki kere yıka saçını aksın biraz rengi olmadı siyaha boyamana gerek yok koyu kahverengi yada koyu kestane de düşünebilirsin bu renklerden dönebilirsin de hem zamanla akar bunlar ama siyah akmaz saçın için sana bir maske tarifi vereyim ben yapıyorum bunu ve çok memnunum bir yumurtanın sarısı bir tatlı kaşığı zeytinyağı bir kapak bademyağı bir kapakda hint yağını bir kapta karıştırdiplerden başlayarak saçına yumurta fırçası da olabilir sürüyorsun saçına bir poşet geçirip beklet en az iki saat daha iyi olur saçına fön makinesiyle ısı ver yağın ısınması önemli daha iyi nufüz ediyor saça çünkü sonra da yıkarsın saç kremi de sürdünmü üzerine epey bakımyapmış olursun ben iki haftadır yapıyorum bunu çok ta memnunum herkes saçlarımın çok güzel ışıl ışıl olduğunu söylüyor yumurta kokusunu sevmiyorsan yumurta eklemeden de sadece bu yağ karışımını sürebilirsin inşallah saçların düzelir canım

tşkler kızlar, axemarie maskeyi mutlaka denicem dediğin gibi koyu kahverengi de olabilir oda siyah gibi olur ama dipler baya bi kızıl tutarmı ki acaba kapatırmı ki 2 yıkamada akıp rengarenk olmasın tekrar boyamak zorunda kalmasam yine, kahveden dönmem de kolay olur aslında..!!!
offf yaa çook kararsızım ve pişmanım yaaa bennn...

canım eğer bekleyebilirsen bekle ,yani beklenebilecek gibi ise saçın ...
hem akarda boya birazda olsa...
patlıcan moru ve mor tonlar için acme color markası var,onda çok hoş renler var bak istersen ... 2 kutu al ve o şekilde boya ve tarayarak yedir saçına...35 -40 dk bekle...iyice emsin saç...

acme color la ilgili açtığım konu ... renk kataloğu da var...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/328990-acme-color-bitkisel-sac-boyasi.html

Son düzenleme:
Back