- Konu Sahibi nurcanca_41
bu gece saçlarımı 1 hafta sonrasında 2. ye palette patlıcan moruna boyadım. 1.de pek tutmamıştı 2.de oturur dedim hatta içine yarım tüp mor boya kattım ama yine olmadı dipler bildiğiniz kızıl uçlara doğru da mora çalan siyah gibi bişey işte rezalet yani benim patlıcan moru sevdam da bitti böylelikle napıcam ben şimdi yaaa canım saçlarımı mahfettim herkes soruyordu nerde yaptırdın diye ne güzel dipler koyu kahve siyah gibi uçlarda çilek kırmızıydı ve çok güzeldi üstelik sadece uçları kendim evde boyuyordum yarım tüple. (
şimdi siyah boyamam lazım dönüşü yok ama olsun ne yapayım böylelikle saçım da kendine gelir biraz ammaaa; loreal ın mavi siyahı mı? yoksa viyole siyahımı daha iyi kapatır sizce diplerdeki kızıllığı yada direk siyahamı boyasam bi akıl verin kızlar bunalıma gircem vallaaa ne yaptım ben yaaa düzleştiriciylede canım kıvırcıklarım bozuldu gittii
çoook mutsuzummm (
şimdi siyah boyamam lazım dönüşü yok ama olsun ne yapayım böylelikle saçım da kendine gelir biraz ammaaa; loreal ın mavi siyahı mı? yoksa viyole siyahımı daha iyi kapatır sizce diplerdeki kızıllığı yada direk siyahamı boyasam bi akıl verin kızlar bunalıma gircem vallaaa ne yaptım ben yaaa düzleştiriciylede canım kıvırcıklarım bozuldu gittii
çoook mutsuzummm (