Sivilceli Ciltler aciill yardım edin kaş yapayım derken göz çıkardımmm :(((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
alın bölgemdeki sivilce sorunlarıyla ugrasıyorum ne zamandır gecenlerde sarımsağın sivilceye iyi geldiğini okudum sirke ve limonunda bende akıllılık ediyim dedim 3 ünü karıstırdım ve sorunlu olan bölgeye sürüp yattım sabah uyandığımda ise alnımda serçe parmağımdan biraz küçük bir yanık gibi yara olusmus sanki yanmış gbi acaba etkileşim mi yaptı ne dersiniz iz kalırmı ne yapmam lazım doktora gitsem mi

limon malum asitlidir (bende burdan öğreniorum hep)bütün gece tuttuğun için yakmış sanırım. sarımsakta sürünce yakıo azıcık o da etki etmiş belli ki bepanthene sür derim geçene kadar bende bıyık alırken dudak ustumu yaktım o geçirdi

kadın olmak ne zor ne çekkktiiikkk beeeee iz kalırmı acaba çok korkuyorummm

bi doktora görün en azından , iz kalmaması için uygun bir ilaç verecektir.. bende tüy sarartıcıyla yüzümü yakmıştım bi keresinde iz kalmadı çok şükür ama doktorun verdiği ilaçları kullanmıştım..

sarımsak kesılınce suyu zarar verır sarımsak boyle cılt sorunlarında felan kullanılıcaksa asla soyulmamalı ve cızık felan olmamalı ...bırıde senın gıbı yapmıstı ama o sarımsagı bıldıgın rendelemıs ız kalmıs yuzunde .. krem felan kullan üzüldüm dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…