aciill satılık pejo 106/Araç Satılmıştır...

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
98 model 106 xs klimalı modifiyeli hasarsız orjinal servis belgeleri mevcut xona far çelik jant(daha bir aylık) siyahh 106 gti görünümlü ayırt edilemez...değişen bir parçası yoktur herşeyi orjinal yakıt olarak çok cimri 1.6 motor olmasına rağmen. tüm bakımları 2 ay önce yapıldı... artı bunlarda isteyene farkla verilir naviteck teyip bir adet amfi 2 adet 30 çapında kabiniyle birlikte bas isteyene ..orjinal teyibide elimizde....PAZARLIK PAYI VARDIR ilgilenene siyah incimi satıyorum :(

SON FıYAT.. 9.250

Son düzenleme:
neyse akşama eşim çeksin resimleri önden arkasından yandan falan ekliycem şimdi pc resim var ama hem detaylı değil resimler hemde plaka armut gibi ortada :) 10.750 veriyoruz pazarlık payıda vardır

Pegeot hastası ben en kısa zamanda bekliyorum resimlerini birde siyahmış :) buarada nerdesin canım sen ....herhangi bir hasarı varmı gerci o tespit edilir ama uğraşmadan direk sorayım dedim :):)

ist canım hasarı yok dediğin gibi tespitte edilir zaten

keşke resim ekleseydiniz ...

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
zenon far varmı zenon farr kaydirigubbakcemile3
neden satıyosunuz cnm aracı eşin nasıl ayrılıyor arabasından

zenon far varmı zenon farr kaydirigubbakcemile3
neden satıyosunuz cnm aracı eşin nasıl ayrılıyor arabasından

206 istiyo bizimki bi koy bakalım dedi bu satılırsa üstünü tamamlar 206 alırız dedi bende koydum ama pek alıcısıda çıkmadı :)

vermişti orayada ama hep takas istiyolardı maniyi basan olmadıki hiçç..o takas ettiği aracı alcaama satmam daha iyi benimkinin tipi yeter :)))

Konu sahibin isteği üzerine
tekrar satılıklar listesinde arabası......

Son düzenleme: