Pudra, Fondöten, Kapatıcılar ACİİLL önerilerinizi bekliorum

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlar benim vücudumdabüyük bir bölgeye kullanabiliceim sivilce izlerini kızarıklıkları vs. geçiricek bi fondotene ihtiyacım var bide dokunduuunda hemen çıkmazsa çok güzel olur ha birde fiyatı 20 30 milyonu geçmeyen bi ürün olursada çok iyi olur. bu arada beyaz tenliyim.aldıım kapatıcılr işe yaramıo mesela sivilce izinin üstüne sürüorm bakıorm kızarıklık duruo yine=(
böyle vucuduma süriim izler geçsin istiorm tabi sizden istediim kapatıcı deil fondoten yada pudra ikisi arasındaki farkı bilemiorm :bbo: yani sadece sivilce üstüne deil vücudumda büyük bi bölgeye kullanıcaam

ay bgn içinde cvp yazarsanız gerçekten çok happy oluruuum az vaktim varda yrn çıkıp almayı düfisfisfisşünüorm

aa hadi kkızlar ya kimse bakmıomu buraya senağlama bgn gdemedm yrn çıkcam lütfen biri cvp yazsıınsenağlama

aa hadi kkızlar ya kimse bakmıomu buraya senağlama bgn gdemedm yrn çıkcam lütfen biri cvp yazsıınsenağlama

şekerim baya bi gec kalmısım sanırım ama uygun fıyatlı golden rose fondoten var ıyı dıye bılecegım genıs bolgedede ıse yarayacagını dusunuyorum ayrıca dokunuldugun cıkmayan bısey ıstıyorsa onun ıcın paraya kıyman lazım ama bır yol daha var cok pahalı olmayan bır makyaj sabıtleyıcı kullanabılırsın beyuu sanırım benımkının markası makyajdan sonra uzaktan yuzune sıkıyorsun ve oldukca uzun sure makyajın bozulmuyor bende bıraz parlama yapıyor oyuzden ben sabıtleyıcı kuruduktan sonra cok hafıf pudra gecıyorum uzerınden ustten gectıgın pudra bıle dayanıyor tavsıye ederım baska marka sabıtleyıcılerde var tabı onları denemedım

X