Aciil yardıım son 1 haftam ..soruma bakın lutfen...

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
arkadaslar ben ygs den ham 350 puan aldım , 4 yıllık isletme istiyorum (dogu illeri istemiyorum) MAT sınavına girdim pek parlak degil 20-25 arasi mat kısmından 15 civari NET DE geo. kismindan gelecek tahminimce... SİMDİ BENİM EDEBİYAT-COG DAN KAC NET YAPMAM LAZIM... KAFAM COK KARISIK LUTFEN BILGI VERIN...

haliç üniversitesinin sitesine baktın mı hic? bakmadıysan bi bak derim
ygs netlerini yazıyosun bölüm seciosun sana yapman gereken netleri söylüyo lyslerden
o sana mat icinde sölicek cünkü bu program sınavdan öncesinden kaldı ama mat netlerini giremiceksin tabi sisteme ama mattan eksiğin varsa onları edebiyattan falan tamamlamaya çalış, bi fikir edinmiş olursun en azndan

nasıl durum? işine yaradı mı site?
benim edebiyata iyi asılmam lazım
mat cok iyi geldi de
edebiyattan düşük yaparsam pek de bi işe yaramaz, acıkcası pek edebyat calışmadım ben sene başndan beri, cok ezber var biraz korkuyorum esasında

Baktim canim cok isime yaradi .. Evet birinden biri eksik olunca olmuyo ben mat.i kontrol etmedim ama 30un üstünde gelmeyecek onu biliyorum.. Ben edebiyat sadece bu sene gördüm zorlanmadim pek eger birazda olsa edebiyat bilgin varsa tekrar yaparsan hatirlarsin hepsini yine... bu sene sözelleri zor sormuyorlar zaten edebiyat icinde ayni seyi umuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…