Tuvalet Eğitimi Aciil KIZIMIN POPO ÇATLADIIII

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

gasye

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
164
1
296
44
Uşak
Arkadaşlar benim 2 yaşında kızım vaar,her gün düzenli kakasını yapıyor buna rağmen kakamız çok sert ne yaptıysak olmadı en son cummartesi günü kakadan sonra kan geldi popoya baktım çatlağı gördüm bana yardım edin moralim çok bozuk ne yapıcağımı şaşırdm oturma bayosuna başladım hemen, anestolpomat krem kullanıyorum...ya napıcam yaaaaa58:

canım geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kuzucuk. benim oğlum da katı kaka yapmaya başladığı zaman kaysı kompostosu ya da marmelatı artık ne varsa veririm. bir de yemeklerine zeytinyağı koyarım pişerken değil de tabağına koyduktan sonra. bir de bol su veririm çok faydası oluyor eğer denemediysen tavsiye ederim. bir de kaka yapacağını anladığın zaman poposuna yağlı krem ya da zeytinyağı sürebilirsin.

oturm banyolarına başladık,söylediklerini yapıyorum hatta kahvaltıda erik kompostosu veriyorum bu seferde oturma banyolarında kızım üşütmüş sanırım, sabah istifra etti öksürük başladı napıcamızı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…