How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

aciil bkarmısınız :d

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
selam kızlar bogazımda yara turunde bır et parcası cıkmıs yemek yıyemıyorum ılac ıcemıyorum yutkunmakta zorlanııryorum amelıyet olmam gerekıyormus 20 haftalık hamıleyım ve erken dogıum rıskım var bbulundugum sehırdekı hastene dr anestezı tehlıkelı olabılır daha ıyı bı hastaneye gıtmemı onerdı hacettepe tıp fakultesı gıbı çorumda yasıyorum dıger hastanelerde rısklı dıyor kadın dogıum doktorum da rısklı bı gebelık yolculuk yapamazsın dıyor eger yaraı aldırmassam kesılıp alınması gerekıyormus genel anestezı altında cıddı sorunlara yol acabılırmıs su an sadece sıvı besenıyorum ılac ıcemıyorum bebegın vıtamınlerı dıger ılaclar falan zor sahıp oldugum bır gebelık cok korkuyorum bısey olur dıye duramıyorumdda bazen nefesım kesılıyo yatarken falan tıkanıyorum bogazımda top gıbı yuvarlak yarım cm bı parca hatta en sson ılac ıctgımde parcaya takılmıs az kalsın boguluyordum ıstıfar ettım ama ardından kan geldı ben ılac takılıyor sanyordum bogazıma ama yaraymıs buyuyebılırmıs böyle yada herhangoı bı amelıyat olan oldumu hamıleyken genel anestestezı altında yardımcı olurmusunuz dotor hastane tavsıyesı verebılırmısınız

Ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Benim şeyimin kardeşi 2 aylık hamileyken genel anestezi altında ciddi bir göz ameliyatı oldu ama hamile olduğunu bilmiyormuş o zaman. Bebeği doğdu çok şükür sapasağlam.
Ama bu demek değildir ki herkesin böyle olacak. Siz çok iyi bir doktora gidin eminim bir çözümü vardır.
Geçmiş olsun. Uzağa gidemiyorsanız da çok yavaş araba kullanılırsa gidilebilir diye düşünüyorum. Arabada uzanarak gidersiniz..

Back