• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiilll !!yurtdışında ki üniversiteler hakkında bilgisi olanlar lütfen tıklayın..!!!

nefret_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
26
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar..viyana üniversitesinde okuyan veya bilgisi olan kişilerden yardım istiyorum..bu sene liseyi bitrdim.üniversite eğitimime viyanada devam etmek istiyorum..ama kafamda birçok soru var..sizce zorluk çekermiyim..tabikide zorlukları olacaktır ama dil öğrenmek zormu..başarılı bir öğrenciyim yinede tereddüt yaşıyorum..bilgilendircek olan arkadaşlar varsa çok sevinirim..şimdiden teşekkür ederim

bende yurt disinda okuyorum ve inanki illk baslarda cok cok zorlanacaksin/ ve sonra allisirsin. dil konusunda cabuk ogrenirsin. cunki gercekten dil yerinde ogrenilir cumlesini ben kendimde tecrube ettim :) hemde selam bile ne demek oldugunu bilmedigim bir yere gelerek simdi iyi konumdayim.....bir kere gidicegin yeri iyi arastir sehir merkezinde mi/ yurttami kalcaksin evde mi/ eger yurtta kalicaksan ne kadar uzaklikta/ aylik ne harcaarsin ne yaparsin/ okulda turk var mi yokmu..... bunlari burdan ogrenmen zor olur ama danisman sirketlere basvurucaksin ve dikkat et!!!!!!
sirketler cogu cok guzel anlatiyor ama is icraata gelince fos cikiyorlar. benim buraya gelen 4-5 arkim oyle dolandirildi ve ilgilenme filan olmadi ama bilgi almak icin ara sor danisman sirketleri ve guvenilir olmasina dikat et////////
heleki turklerden de elinde olabildigine uzak dur .... bu da test edilip onaylanmistir :) hem dil acisindan hemde yurtdisinda oyle herkez cok iyi destekci filan gozukur ama hic oyle diildirler /////
ama bu dediklerim caydirmasin seni sadece demek istedigim gozu acik kiz olcaksin saf kiz olmiyacaksin ancak gemini oyle yurutursun........sahsen imkanin varsa git yurt disinda egtim al ben cok memnunum .. yurt disinda egtimi siddetle tavsiye edenlerdenim. firsatin varsa kacirma

kusura bakma senide rahatsız ediyorum ama inan kimseden tam olarak bilgi alamıyorum.herkes bambaşka şeyler söylüyor..sen yurtdışında okuduğun için çok daha iyi bilirsin artılarını eksilerini..yardımlarını bekliyorum :)

yok cnm ne rahatsizligi ben viyanada degilim ama sonucta yurt disi/ yurt disidir ulkenden ayrildigin zaman her yer ayni ogrenci icin.

ekledim ve sana yazdim cnm umarim uzun destanimi gorursun :))) ins yardim edebilirim ama fazla takma kafana cnm :)

cnm msnden mi yazdın gelmedi bana bişey :1no2: denk gelmeyebilir sen msn e girdiğinde bana mail atabilirsen çok sevinirim lütfenn :) :)

Son düzenleme:
Back