• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİİİLL!! mutfağım için yolluk arıyorum

hande_71

nefret et, ama acıma...
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
874
247
133
mutfağım için koyu renklerde iki adet aynı model yolluk arıyorum. . mutfağıma 4 buçuk metrelik yolluk sığıyor ama kaldırması silmesi zor olduğundan iki parça halinde eni 1metre boyları 2 şer metre olacak kullanışlı temiz yıpranmamış yolluk arıyorum. birinin boyu 2 buçukta olabilir. istanbul avrupa yakası tercihim.:16:

Cnm bende tam istediğin gibi var iki tane hemen hemen hiç kullanılmamış çeyizimin halısı öyle duruyor evkurdan almıştım küçük ikisini kullanıyorum çok memnunum ben düşünürsen yazarsın istanbuldayım

Cnm bende tam istediğin gibi var iki tane hemen hemen hiç kullanılmamış çeyizimin halısı öyle duruyor evkurdan almıştım küçük ikisini kullanıyorum çok memnunum ben düşünürsen yazarsın istanbuldayım

resimlerini görme imkanım varmı renkleri koyu olsa iyi olur kahve bej karışımı gibi.

Canım öyle iki ayrı bulman zor olablir de, bence sen dört metrelik ara, alınca kestirirsin kestirmek kolay. :34:
Yazmamış olmayayım. Ben de bir adet yolluk var krem kahve Çiçekli 100 x 200 boyutları. Belki işine yarar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Canım öyle iki ayrı bulman zor olablir de, bence sen dört metrelik ara, alınca kestirirsin kestirmek kolay. :34:
Yazmamış olmayayım. Ben de bir adet yolluk var krem kahve Çiçekli 100 x 200 boyutları. Belki işine yarar.

teşekkür ederim canım dediğin mantıklı öyle de olabilir. sendeki bir adet ise aynı modelden ikinci bulmak zor olabilir.keşke iki adet olsaydı yada dediğin gibi 4 metre. yinede teşekkür ederim :16:

canim bendede var 1 kere serdim ew gormeye geldikleri icin kestirdim ama ben mutfakta haliyi bi turlu kullanamadim cok titiz biriyim surekli silerim fayanslari halimi 1 kere serip kaldirdim oyle bekliordi ozellikle bulamadim kestirdim mutfaga simdi ewimi aldgim icin tasincam yeni ewime uzun gelicekk baska almak zorundayim bende anneme vermeyi dusunuyordum ewde beklmesin die eger bakarsan atayim resmini yanli kac metre bilmiorum olcmem lazim rengi siyah gri karisik 250 tl vermistim sen nekadarlk kac metre dusunuyosun

Bende orjinal sık hiç kullanılmamış mutfak için var canım ama 1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir adet 1 2.5 ebatları düşünürsen avrupa yakasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim bendede var 1 kere serdim ew gormeye geldikleri icin kestirdim ama ben mutfakta haliyi bi turlu kullanamadim cok titiz biriyim surekli silerim fayanslari halimi 1 kere serip kaldirdim oyle bekliordi ozellikle bulamadim kestirdim mutfaga simdi ewimi aldgim icin tasincam yeni ewime uzun gelicekk baska almak zorundayim bende anneme vermeyi dusunuyordum ewde beklmesin die eger bakarsan atayim resmini yanli kac metre bilmiorum olcmem lazim rengi siyah gri karisik 250 tl vermistim sen nekadarlk kac metre dusunuyosun

canım ben en 1 olsun boyuda 4 olsun yada iki adet yine eni 1 boyları2 olacak yolluk arıyorum. koyu rekli kir göstermeyecek ayrıca ip kıl çekmesin altıda silikon olmasın çabuk yıpranıyor onlar. modelini görmek isterim.

tamam ewe gecince boyunu olceyim tarifine benzior rengi koyu ceker yollarim

Back