Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben ilişkiden dört gün sonra belimden film çekildim eğer gebelik oluşmuşsa veya bundan sonra oluşursa bebek için sorun olabilirmi
Yumurtlama gününde mi girdn iliskiye cnm sonrasi icn sanmiyormda olusmussa belki ama kesin olck fln diye bise yok kendini üzme
yok yumurtlama günüm iki gün sonraydı ama erken yumutlama olursa diye. doktara sordum sanmıyorum henüz olsa bile daha çok yeni dört günlük tam oluşmadı bile dedi ama içim rahat etmiyo canım. internetden araştırıyorum net bişe bulamadım sadece kafa karıştırıyolar.dua et bana kardeş
röntgene maruz kaldıysa ilk haftalarda düşermiş , sonra ki haftalarda ise sakat kalma ihtimali yüksek olurmuş. bende çok tedirgin olmuştum ama bende bebiş yokmuş.
kötü düşünme bence rahat ol. olmuşa çare yok
cnm düşünme böyle şeyleri allah sağlıklı evlatlar versin. allahın ıznıyle bısey olmaz. belkı gebelık bıle yoktr iyi düşün iyi olsn
ozaman benimkisi ya düşer yada tutunur. hayırlısı RABBİM ne derse o olurr. teşekkür ederim bilgi içi bunu sana doktormu söylemişti
evet 23 yaşındayımevet doktorlarım söyledi. birkaç şehirde ayrı ayrı doktorlara sormuştum sen kesin hamilemisin? doğal yolla mı hamile kalmaya çabalıyorsun? yaşın kaç?
evet doktorlarım söyledi. birkaç şehirde ayrı ayrı doktorlara sormuştum sen kesin hamilemisin? doğal yolla mı hamile kalmaya çabalıyorsun? yaşın kaç?