Ben o ilacı doktor yazmadan alabilir miyim. Kan yanı açık renk ama doldurabilir peceteyi: (((Kanamanın bir peçeteyi dolduracak kadar olması lazım diye biliyorum hani Allah korusun düşük için falan.
Bana doktorum o şekilde söylemişti. Bir tehlike varsa da progestan verip geri yollayacaklardır.
Dinlenmeniz de fayda var. 4 aylık hamileyim hala akıntım da kan geliyor düşünün yani.
İnşallah sevineceğiniz bir sonuç çıkar
İnşAllah dediğin gibi olur. Uzanıyorum hep.kesinlikle dinlenmen lazım herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum yerleşme kanaması olabilir
Sancim var evet. Çok değil ama var. Kan verdim sonucu çıksın ona gore doktora gideyim diyorumDinlen canım. Sancin cok olursave kanaman varsa doktora git mutlaka
Progestani kan sonucuna gore mi veriyolarKimyasal gebelik yaşamışsın zaten biliyorsun kimyasal ise durduracak birşey yok bana ptogestanı önermedi bile doktor sağlıksız ise düşecek zaten diye.. Dinlen uzan bikaç güne herşey kesinleşmiş olur.
İnş sağlıklı bir gebeliktir...
Gitmeme gerek kalmadı . kanamam çok yoğun bi şekilde oluyo büyük ihtimalle düştü gene. Oturayim oturdugum yerde.....
Degerim de çok dusmus canım. O yüzden gitmedimArkadasiminda cok yogun kanamasi vardi. Dusmedi. Acele doktora gidin. Haydi ama
Canım şimdi gördüm konuyu üzülme lütfen inan herşeyin hayırlısı nı yaşıyoruz demekki sağlıksız bi gebelik olacaktı lütfen iyibi kadın doğumcu bul ve bu durumu takip ettir iyi haberlerini alıcaz inşallah
Tahmin edebiliyorum canım ama inancını kaybetme hiç beklemediğin bi anda bulucak seni bebeğin merak etme inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin( dün o sanciyla devlet hastahanesi gittim kadın doğumun. Adamlar normal diyor durumuma ya adetin gecikiyo gecikince değerler yükseliyor diyorlar dalga geçiyorlar resmen ya. Sacmaliga baksr misin canım. Kanamam durduktan sonra gidicem iyi bi doktora canım. İkinci kez aynı şeyi yaşamak zor üzülüyorum.... (
Amin Kardeşim. Allah razı olsun....Tahmin edebiliyorum canım ama inancını kaybetme hiç beklemediğin bi anda bulucak seni bebeğin merak etme inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?