• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİİİİLLLLLLLL!!!!!

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Kızlar yardım .... Adet gecikmemin 6.gününde test yaptım idrar testi pozitif. Kan testi 86 çıktı bugün 8.gün. Sabah kan testi verdim sunucu bekliyorum yanlız dünden beri ufak ufak kanamam başladı. Dün önce afedersiniz kendimi temizlerken peceteye geldi akıntı ile karışık. Bugün de damla seklinde geliyo. Rengi açık kırmızı. Ve iki ay önce kimyalas gebelik geçirdim. Korkuyorum kizlar. Bu tur bisey yaşayıp bebeği sağlıklı olan var mi. Yada tavsiyesi olan var mi??????????

Kanamanın bir peçeteyi dolduracak kadar olması lazım diye biliyorum hani Allah korusun düşük için falan.
Bana doktorum o şekilde söylemişti. Bir tehlike varsa da progestan verip geri yollayacaklardır.
Dinlenmeniz de fayda var. 4 aylık hamileyim hala akıntım da kan geliyor düşünün yani.
İnşallah sevineceğiniz bir sonuç çıkar

kesinlikle dinlenmen lazım herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum yerleşme kanaması olabilir

Kanamanın bir peçeteyi dolduracak kadar olması lazım diye biliyorum hani Allah korusun düşük için falan.
Bana doktorum o şekilde söylemişti. Bir tehlike varsa da progestan verip geri yollayacaklardır.
Dinlenmeniz de fayda var. 4 aylık hamileyim hala akıntım da kan geliyor düşünün yani.
İnşallah sevineceğiniz bir sonuç çıkar
Ben o ilacı doktor yazmadan alabilir miyim. Kan yanı açık renk ama doldurabilir peceteyi: (((

VE DEMİN PIHTI HALİNDE KANAMAM OLDU. GİTTİ DÜŞTÜ MÜ YA NEDEN BÖYLE OLUYO :((((

Kimyasal gebelik yaşamışsın zaten biliyorsun kimyasal ise durduracak birşey yok bana ptogestanı önermedi bile doktor sağlıksız ise düşecek zaten diye.. Dinlen uzan bikaç güne herşey kesinleşmiş olur.
İnş sağlıklı bir gebeliktir...

Kimyasal gebelik yaşamışsın zaten biliyorsun kimyasal ise durduracak birşey yok bana ptogestanı önermedi bile doktor sağlıksız ise düşecek zaten diye.. Dinlen uzan bikaç güne herşey kesinleşmiş olur.
İnş sağlıklı bir gebeliktir...
Progestani kan sonucuna gore mi veriyolar

Doktora gidin hemen, burada yazılan hiçbir şey gönlünüzü ferahlatmaya ya da gerçeği öğrenmenize yetmez malesef.

Bence zaman kaybetmeden doktora gidin doktor vermedende herhangi bi ilaç kullanmayın düşük gibi ihtamaliniz varsa ultrasyonla belli olur ona göre igne ve serum verir bende progestan kullandım 4 ay bıyunca ama benim çok riskim yoktu sadece geçen sene karnımda bi bebegim öldü onun için tedbir amaçlı verdi

Gitmeme gerek kalmadı . kanamam çok yoğun bi şekilde oluyo büyük ihtimalle düştü gene. Oturayim oturdugum yerde.....

canim gecmis olsun. Eger birkac kere kimyasal gecirdiysen mutlaka ama mutlaka doktora gorun biran once genel testlerin yapilsin. Ozellikle tiroide baktir. Cunku tiroidin yuksek olmasi tetikleyebilir bu durumu. GEcmis olsun tekrardan

Canım şimdi gördüm konuyu üzülme lütfen inan herşeyin hayırlısı nı yaşıyoruz demekki sağlıksız bi gebelik olacaktı lütfen iyibi kadın doğumcu bul ve bu durumu takip ettir iyi haberlerini alıcaz inşallah

Canım şimdi gördüm konuyu üzülme lütfen inan herşeyin hayırlısı nı yaşıyoruz demekki sağlıksız bi gebelik olacaktı lütfen iyibi kadın doğumcu bul ve bu durumu takip ettir iyi haberlerini alıcaz inşallah
:(( dün o sanciyla devlet hastahanesi gittim kadın doğumun. Adamlar normal diyor durumuma ya adetin gecikiyo gecikince değerler yükseliyor diyorlar dalga geçiyorlar resmen ya. Sacmaliga baksr misin canım. Kanamam durduktan sonra gidicem iyi bi doktora canım. İkinci kez aynı şeyi yaşamak zor üzülüyorum....:((

:KK43:( dün o sanciyla devlet hastahanesi gittim kadın doğumun. Adamlar normal diyor durumuma ya adetin gecikiyo gecikince değerler yükseliyor diyorlar dalga geçiyorlar resmen ya. Sacmaliga baksr misin canım. Kanamam durduktan sonra gidicem iyi bi doktora canım. İkinci kez aynı şeyi yaşamak zor üzülüyorum....:KK43:(
Tahmin edebiliyorum canım ama inancını kaybetme hiç beklemediğin bi anda bulucak seni bebeğin merak etme inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

Back