• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilllll nolur

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.471
384
73
26
Hanımlar 18 gün önce kürtaj oldum 16. Günde ilişki yaşadık ve kanamam oluyor nolur cevap verin erken ilişkiye girdiğimiz için mi acaba yaşayan varmı

Hanımlar 18 gün önce kürtaj oldum 16. Günde ilişki yaşadık ve kanamam oluyor nolur cevap verin erken ilişkiye girdiğimiz için mi acaba yaşayan varmı
Bişey olmaz kan birikimi olmuştur o yüzden kanaman olmuştur endişeye kapılma canım olur böyle benimde basıma geldi

Erken ilişkide olmamış bu arada 15 gün girmemeniz yeterli ama bu ay korunun rahim kendini toparlasın ilk adetini ol

Kanamam olmadan birkaç gün önce alttan muayene oldum birşey olmadığını söylemişti ama kanamam başlayınca korktum

Canım bende ekim ayında kürtaj oldum kanamam 1.5 ay boyunca sürekli bi leke şeklinde oldu lekelenmem bittikten sonra ilişki oldu ilişkiden sonra tekrardan leke gelmeye başladı ertesi günde ilk adetimi oldum ve ondan sonra düzene girdi. Seninde ilk adetin gelinceye kadar kanama görebilirsin. Adetten sonra düzene girer korkmana gerek yok

Kanamam olmadan birkaç gün önce alttan muayene oldum birşey olmadığını söylemişti ama kanamam

Back
X