merhaba arkadaşlar ben 1.69 boyundayım ve sadece 50 kiloyum ve 1 oğlum var doğum yapmış olmama rağmen kilo alamıyorum hamile kalmadan önce 40 kiloydum hamileyken 20 kilo aldım bi oturuşta pilav vs.. yanında 1 ekmek bitirir ve doymazdımama şimdi 1 2 lokma zor yiyorum hamileyken dahi aldığım kilo hiç belli olmuyodu şimdi 50 kiloyum ama o bile gözükmüyo bana yardım edecek bi doktor önerecek yada kilo almamı sağlıcak birilerine yada bişeylere ihtiyacım var yarddıııııımmmmmmmm izmirden iyi bir doktor tavsiye edecek olan var mı yada kesin uygulanmış faydası görülmüş bilgiler şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
bu sitede doktor yok mu ya doktor arıyorum doktoooorrrr
ayy bence de gayet iyi. sağlıklıysan sorun yok
size göre iyi olabilir bana göre değil
Vallahi aklımı kaçıracağım artık:) yiyip yiyip kilo almadığınıza inanamıyorumben de 169 boyundayım ve 73 kiloyum o kadar iştahım da yok yediğim de yok. benim tiroidim az çalışıyor diye böyleymiş, acaba sizin çok mu çalışıyor ki? bence bol bol çikolata bisküvi börek poğaça, hambuger, patates kızartması yiyin. benim yerime de yiyin ben bunları yersem 100 kilo olurum
merhaba arkadaşlar ben 1.69 boyundayım ve sadece 50 kiloyum ve 1 oğlum var doğum yapmış olmama rağmen kilo alamıyorum hamile kalmadan önce 40 kiloydum hamileyken 20 kilo aldım bi oturuşta pilav vs.. yanında 1 ekmek bitirir ve doymazdımama şimdi 1 2 lokma zor yiyorum hamileyken dahi aldığım kilo hiç belli olmuyodu şimdi 50 kiloyum ama o bile gözükmüyo bana yardım edecek bi doktor önerecek yada kilo almamı sağlıcak birilerine yada bişeylere ihtiyacım var yarddıııııımmmmmmmm izmirden iyi bir doktor tavsiye edecek olan var mı yada kesin uygulanmış faydası görülmüş bilgiler şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
bu sitede doktor yok mu ya doktor arıyorum doktoooorrrr
Gece yatarken 3 hurma yer bir bardak da sut icersen acaip kilo alirsin.. Ama ben senin yerinde olsam plates yaparak kendmi guclendirirm kiloyu napcan cok guzel bseymis gbi istiyorsun da saglikli beslenmelisin eger yoruluyosan asiri prof.dr. ibrahim saracoglunun kurlerini arastr adam bi harika her kuru sifa deposu
bence cok zayifsin..
ben 166 boyunda 52 kilo olmustum iki sene once dugun telasindan olu gibi gorunuyordum kansizlikta var bende aynen dedigin gibi gucsuz dusuyorum
yani 3 cm daha ucun 2 kilo daha zayif hayal edince karsimda seni bence ideal bir kiloda degilsin
yorgunlugunun sebebi kansizlik vitaminsizlik olabilir
triodini de olctur mutlaka
herseyi yeme saglikli seyler ye duzenli ye gunde 6 ogun ye az ama sık ye azda olsa hareket yapmaya calis
bunye meselesi de olabilir bazisi hic almaz bazisi cok alir
bmi ni bi hesaplasana bence zayif cikar yada tam sinirda
basarilar :)
Öncelikle Doktora gidipte sağlık durumunuz iyi ise ve sadece 50 kg. olmak canınızı sıkıyorsa sağlıklı kilo alma yolları da var. sağlığınıza dokunmyacak bitki çayları. iştah şurubu:) . balık hapı. bence 1,69 cm. boya 50 kg. çok az değil... hatta güzel.
teşekkürler cnm doktora tiroidimi ölçmeye bi gideyim hele bakalım ne çıkcak
bıktım insanların açmışım gözüyle bakmasından ya yeter kardeşim aç değilim insan dışı yaratık gibi yiyorumama kilo almıyorum insanlar doyduğumu görsün artık yaaa et istiyorum ALLAHIm eeeeeeeeettttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?