aciiiilll yardım.lütfen bayanlar...

deryaerdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
14
0
16
Balıkesir
herkeze merhabalar,

kızlar yaşım 24,4 yaşında bir kızım var allah bağışlasın,eşim 4 yıl oldu cezaevinde,çok psikolojik yıkıntılar yaşadım zamanında artık ama eşimle ilgili bişeyi kafama takmıyorum.takmak ta istemiyorum çünkü naparsam yapayım kendime,sıkıntılardan zamanın kist sahibi oldum,yumurtalıklarımda kistler bile oldu..

neyse ben konuma geleyim,eşimi kafama takmıyorum dediğim gibi,bekliyorum bir şekilde fakat bu aralar sunları yasadım,eşimin dükkanı var ve biz bayramlık için kuzu aldık,onlara bakıyoruz biryerden.benim ihmalsizliğim yüzümden ogün kuzular anayola cıktı 2sine araba carptı ona üzüldüm,sonra amcamın oğlu bıcaklandı ona üzüldüm korktum ve bıcaklandıgı anı gördüm ..arkasındanda dükkan da otururken canım sıkıldı cinleri araştırdım,nasıl musallat olurlar olunca nolur kimlere olur diye,bider ( ben babamı 7 ay önce kaybettim ani beyin kanamasından gözümün önünde oldu hastanede ellerimde can verdi ),neyse ogün cinleri okudm,akşamıda arkadasa gittik kızım ve annemle gelirken köpekler kovaladı bizi 3 tane çok korktum.o gece uyuyamadım tam dalacak gibi oluyorum içim ürperdi,titredim kalbim ağzımda sanki atıyor elim ayağım kesiliyor hala daha..birden oldu bu içim öyle bir sıkılıyor ki ağlamak istiyorum hep,böle evde duramıyorum dısarda olmak istiyorum,sanki iyi geliyor.yemekten kesildim,el ayak uyusması el ayak kesilmesi titremesi,bas dönmesi ,can sıkıntısı kalp atıslarım falan cok değişik.ruhum daralıyor.ve suanda bile yemeğimi yedim ama elim ayağım titriyor.hocaya gittim kayınvaldemle muska yazdırdım ama hala aynıyım.dualar ediyorum aynıyım.doktora gidicem ama ilacada alıstırmak istemiyorum bünyemi..

aranızda böle olan varmı? hani böle bi heyecan karsısında üzüntü olsun sevinç olsun el ayak kesilir karnında bi sancı saplanır ya öyle..şimdide bişi yok durduk yere elim ayağım kesik titriyor.
cinler musallat olsa öle olmaz değilmi?
veya panik atamı oldum ben noldum yaa :(

anlıyorumda benim konum sadece bunun üzerine değil..panik atak ta olabilir.bu durumu yasayanlar varmı,nasıl atlattı die bilgi almak istiyorum,kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü.....

Panik bozukluk olma ihtimali yüksek.

Bu duyguları yoğun yaşadığınız anlar da atak geçirmiş olabilirsiniz.

Doktora gitmeniz en mantıklısı sanırım...

Geçmiş olsun..

İnternette panik atak testleri var onları çözün isterseniz. O da olmuyorsa bir uzmandan yardım almanız en doğrusu.

anlıyorumda benim konum sadece bunun üzerine değil..panik atak ta olabilir.bu durumu yasayanlar varmı,nasıl atlattı die bilgi almak istiyorum,kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü.....

burdan sana teşhis koyamazlar ki

doktora görüncmekte fayda var yaşadıkların kolay değil çünkü

ve ilk önce hoca yerine doktora gitmeniz gerekiyor

Son düzenleme:
Hocalarda muska yazdırmak yerine psikayartiste gidip onun önerdiği ilaçları deneseniz şimdiye iyileşmeye başlardınız...

Hala bu gibi sorunlarda akla ilk olarak doktor yerine hacı hoca mı geliyor?
Belli ki yaşadıklarınız size ağır gelmiş,psikolojik olarak çökmüşsünüz.
Ne hocası ne muskası.
Psikolojik destek alıp gerekirse ilaç tedavisine başlamanız gerekir.

Son düzenleme:
Doktor doktor doktor !!!

Allah'a yakınlaşmak için de kendi başınıza dua !!!

Lütfen çareyi başka yerlerde aramayın ....

hayatınızda çok zorlu dönemlerden geçmişsiniz geçiyorsunuz belli ki.
bu hoca muska işlerine sakin ama sakın bulaşmayın sizi muskalara bir sürü seanslara ihtiyacınız olduğunu ikna edip sizden para kazanırlar sizi 3harfliler falan büyü diye korkutup daha da kötü yaparlar böyle insanlara para saçtığınızla ve psikolojinizin daha da bozulduğuyla kalırsınız.
benim bir tanıdığım bu şekildeydi hocalara öyle sardı ki daha da beter oldu sonra tedavisini oldu ilaçlarını aldı sosyal hayatına geri döndü. üstelik çok kötü bir halde degildi başta yaşanmışlıkların sıkıntısını sizin dediğiniz gibi gece gelen bunalmalar gibi böyle muska islerinde dindirmeye çalıştı aman sakın ne olursunuz uzak durun böyle işlerden.

bünyem ilaca alışmasın gibi bir laf inanın cok yanlış. bir kalp tansiyon hastası nasıl ilacını almadan yaşayamazsa psikolojik gerilimler de böyle. Belki simdi geçirdiğiniz ufak bir depresyondur ama bunun sonu bipolar bozukluğa şizofreniye kadar gidebilir.

ruhunuzu gerecek saçma işlere bulaşmak araştırmak yerine mutlaka bir psikyatra gidin hem hocalara verdiğiniz paraların yanında ufak kalacak hem daha rahatlayacaksınız. onun yanında zaten sıkıntılı durumlarınız var belli ki gerilimli ortamlardan uzaklaşın, manevi arayışlardasınız cin vs araştırmak yerine Kuran okuyup dua ederek rahatlayabilirsiniz.

çağımızda hayat zaten zor hepimizin desteğe ihtiyacı var nerdeyse özellikle büyük şehirde bile yaşamak ruh hastalıklarının yeterli sebebi inanın. Kendinize iyi bakın kıymetinizi bilin pozitif yaşamaya çalışın ve mutlaka pskyatr kontrolünde bir tedaviyi kötü görmeyin inanın tansiyon hastası olmaktan farkı yok bunun ben yakınlarımda yaşadım bunu lütfen ciddiye alın

cinleri takma kafna sadece devlet hastanesinde psikiyatri bölümüne git

ilac yazsınlar

ihtiyacın var alışmak istemiyorum demek gibi bir lüksün yok

Allah sağlık versin inşallah tekrar

Back