• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Aciiiil cevap kızlar lütfen

asumansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
126
0
96
İstanbul
Saçlarımı kendım boyadım kızlar.Hazır röfle setiyle .Çok güzel oldu.Ama tek kusuru önden 2 paket yaptıgım kısımda kızıllık kaldı.erken actıgımdan yada boya yetmedıgınden olabılırmı?Zaten boyayı eve getırdıgımde ıcınden pudrası eksık cıktı.calmıslar markette demekkı.bu kızıllıgı nasıl yok etcem.tamda ön kısım olmus.dıger yerler super.yenıden acayım mı kapatayımmı.hangı boyayla?yardım nolurrrrrrrrr

bence açıcıyla kızıl kalan kısımlarıda aç derim ben aynı işlemi uygula ama üstüne şeffaf bişiler geçirki saçının kizil yerdeleri diğer yerlere benzediği zaman hemen yıka saçını anca bu şekilde diğer yerleriyle aynı olur...:delphin:

wiccan cok tesekkur ederım.sabahtan berı beklıyorum.dısarı bu sekılde cıkamam.tamda onune denk gelmıs.öbur yerler super.onunu dedıgın gıbı tekrar acayım oylemı canım.platın sarı olur yanı.

zaten ıkı tutam sac kızıl olan yer .aksılık ıste.du aksam boyamıstım.2 yer kızıl kalmıs.yenıden röfle setı alyım.palette almıstım dun

canım önceden yaptıgın yerlerdemi bu şekilde kızıldı?Diğer yerlerine çok demekkki öne az sürmüşsün yada daha önce açmışsın saçlarını ....
Tek çaresi yeniden orelle kızıl kalan yerlerede sürmen açıcıyı ve bekletmen ama ısıda uygula biraz çabuk açıksın ve sürekli kontrol et diğer yerlerle aynı olduğu anda yıka saçlarını tabi şimdi saçların acıldığı için saçlarının piğmenleride açılmıştır o yüzden mat durmaması için üstüne bide cila olaraktan boya geç ama asla küllü sarılardan uzak dur matlaştırır...

ya pallete al ama ben en iyisi bi orelle açman ama azda dediğin gibi röfle seti yada başka bi açıcıyla açabilirsin

yada benim taktiği uygula burda toptan açıcı satan yok kuaförden bi tutam yada ne kadar istersem açıcı alıyorum ama unutma halam kuaför de yoksa vermezlersırnaşık şey

evet canım yaa , boya az geldı galıba , dedım ya, carfurda boya aldım ıcının pudrasını calmıslar.olanı yaptım yetmedı.yada erken actım.benım mreak ettıgım sey yenıden acarsam beyaz platın olurmu.olur dedın ya cok sevındım.sacımın dıger yerlerınde turunculuk yok.sadece kahkulde ıkı balyaj kısmında yanlıslık yapmısım.dedıgın gıbı yapcam.cila olarak ne renk tavsıye edıyosun

canim sanırım sen doğal saç rengini açtın eger öyleyse ve açtığında diğer yerleride dediğin platin sarısı olduysa şimdi ön taraflarıda açtığında aynı renk olucaktır %99 ....

tatlım boya konusunda pek bilğim yok belki başka renkler deseydin bilirdim ama sarı saçtan pek anlamam ben ama platin sarıyı tuturmak biraz zor olabilir her boyayı alıp sürme derim ben saçına yani çok yapay ve yumurta sarısı yapabiliyor çok dikkat et...
Bence bukadar uğraştıktan sonra kuaförden veya bilen birinden destek alman yada şuana kadar en zor ve pahallı işlemi sen yapmısşsın en iisi git bi kuaföre sadece platin sarı boya yada cila attır fazla bişi almıolar bildiğim kadarıyla yapmısken tam olsun ve içine sinsin canım yoksa en ufacık bi hatada yaptığın emekler boşuna gideryerimseniben

Güle güle kullan saçlarını canım aslında resimde koysan arkadaşlarda sana yardımcı olabilir:teselli:

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.ama kuaföre gitmeye pek niyetim yok.şu röfleyi kuaföre yaptırsam 150den aşağı boyatmazlar.daha önce kuaföre yaptırdım çünki.kaç kere.herneyse kendim halltmeye çalışcam evde.

önemli değil tatlım bence kuaförlere pek güvenmem ama şuacıdan söyledim okadar emek ettin saçına şimdi bi boya sürersin istedigin renk olmaz tatlım en isii ilerleyen saatlerde burdaki arkadaşlardan boya konusunda yardım al canım çünkü onlar sarı konusunda staj falan yapmışlardır sanırım ben pek anlamam sarıdan benim doğal saç rengim sarı olduğu halde:):)

yada bak ben hep öyle yapardım ya internetten araştır yada bak kuaföre git tamamı sanki boyatacakmış gibi tüm bilğileri al ama boya markasına kadar işte sor saçıma hangi boyayı markayı yapıcaksınız die sonra tamam ben gelirim de gitmesırnaşık şey

böylece hangi rengi yapman konusunda tiyo alırsındelikafadulden

tamam canım ıyı fıkır.dısarı cıkıncada kuafore sorarım.burdan dıger bayanlarında gene fıkrını alıyım.sagol :)

Back