Aciiiiil!Depresyon ve anksiyeteden kurtulan yok muuuuu?

neyapsambilemedimsimdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
27
9
86
Merhabalar.Foruma yeni uye oldum.Basliktan da anlasilacagi gibi diplerdeyim.Kac yildir hasta oldugumu kendime bile soyleyemiyorum.Coooook uzun yillar gecmis ve ben tekrarlayan depresyonumla bi arpa boyu yol alamamisim.Son yillarda daha da geriye gittigimi hissediyorum.Bu arada bilincsizlikten dolayi iyilestigim donemlerde ilac almayi biraktim ve daha kotu oldum.En son hamilelik dusundugum icin biraktim en fazla 5 ay dayanabildim.Hamileligimin basindan beri ilac kullanmak zorunda kaldim.Su an emziriyorum ve hala ilac kullaniyorum.Insallah bebegime bisey olmazzzz.
Kullandigim ilac aslinda isimi pek gormuyor.Ilac degistirmekten de korkuyorum emzirdigim icin.Benim durumunda olan varsa lutfen yazisalim.Berbat haldeyim.Kaygilar,korkular,huzursuzluk, disari cikamama,asiri sinirlilik,calisamama vs. Vs...Bu eziyet hic bitmeyecek gibi gorunuyor.Umutsuzluk da diz boyu...
Bayagi bi uzun oldu hanimlar, kusura bakmayin....

bende okb depresyon ve anksiyete vardı . KURTULDUMMMM . Allahıma sonsuz şükür . doktorsuz olmuyor. ogünler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama geçiyır düzenli ilac kullanımıyla

bende okb depresyon ve anksiyete vardı . KURTULDUMMMM . Allahıma sonsuz şükür . doktorsuz olmuyor. ogünler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama geçiyır düzenli ilac kullanımıyla
Sizin adiniza cok sevindim.Saglikli, mutlu gunler diliyorum.Bu arada siz ne kadar sure cektiniz bu hastaligi.Bir de ilac ismi veremiyoruz sanirim ama etken maddesini ve dozajini yazabilir misiniZ

Sizin adiniza cok sevindim.Saglikli, mutlu gunler diliyorum.Bu arada siz ne kadar sure cektiniz bu hastaligi.Bir de ilac ismi veremiyoruz sanirim ama etken maddesini ve dozajini yazabilir misiniZ
vala uzun süre cektim sanrım ama 50 mglık ve 5 mglık iki ilaç kulllandım .

ayn
Anladim.Selectraya ben 50mg. Ile basladim.Su an 100mg. Aliyorum.Ama kendimi iyi hissettigimi soyleyemem.peki su an ilac kullaniyor musunuz ve hastaligin herhangi bir belirtisi kaldi mi
iki ilacıda kullanıyorum kalmadı ama doktor korumak için bu durumu kullandırıyor . ne zmanadr kullanıyorsunuz siz

Şartlar iyileşmedikçe böyle mi kalacağım bilmiyorum...En önemlisi uyku sorunu..

yaygın anksiyete bozukluğum var.9 aydır tedavi görüyorum.%80 iyileştim.bazen kaygılar korkular tavan yapıyor ama alıştım sanırım

N neyapsambilemedimsimdi

Bende de anksiyete ve sosyal fobi var.Çocuk düşünüyorum diye bıraktım ilacı,çocukta yok,tedavi görüyorum kist sebebiyle ve aşılama yapılacak ağustosta.Ve tam 1 sene olacak ilacı bırakalı...

Benim sorum hamileliğinizi nasıl geçirdiniz? Nasıl ilaç kullandınız hamileyken? Normalde bu tür ilaçların kullanılmaması gerekmiyor mu?

Ben hamilelik sürecinden,ağrılardan,mide bulantılarından korkuyorum mesela.Takıntılıyım,hep olumsuz düşünüyorum.Stres yapmiyim diyirum,düşün meyeyim diyorum ama hep elinde telefon,birşyler araştırıp ona kafa yormayla geçiriyorum günümün çoğunu.Birazda uğraş olmadığından sanırım ama evden dışarı mümkün olmadıkça çıkmıyorum bile.Kimseye gitmiykrum ve doğal olarak gelen gidenim yok,heryere uzağız zaten...

Offf,yeniden psikolağa gitmeliyim galiba...

Eftelya ben de cocuk dusundugum icin birakmistim.Bir ay sonra hamile kaldim ama dusukle sonuclandi.Ondan sonra da ilaca tekrar baslamadim.Ama benim icin kabus dolu gunler geri dondu.Surekli aglama, uyuyamama,gunlerce hicbir sey yiyememe...Cildiracak gibiydim.Bu hastaligin tarifi coooook zor.Sonra mecburen yine dr. a gittim.Ilac kullanmamak icin cok direndim ama olmadi.Dr. hamilelikte kullanilabilecegini soyledi.Benim de baska carem yoktu zaten.O sekilde basladik.Cok sukur bebegim saglikli.Ama ben iyi olmayinca ona bakmakta zorlaniyorum.Daha boyle nereye kadar gider bilmiyorum.Bende de sosyal fobi var.Disari cikamiyorum.Boyle iste...

Bence psikologa gitmeyin.Hastaliginizin derecesi nedir,ilac kullanmak zorunda misiniz bilmiyorun ama psikologlar bana gore zaman kaybindan baska bisey degil.Iyi bi psikiyatrist bulup ona gidin derim ben

C grubu ilaclar var.Tabi %100 guvenilir degil.mutlaka risk var.Ama insan hasta olunca mecburen bazi seyleri goze aliyor.Psikiyatristinize danisin,eger gerekliyse size uygun ilaci verecektir.Ben de cok korktum ama dedigim gibi mecbur kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…