- 25 Temmuz 2016
- 27
- 9
- 86
- Konu Sahibi neyapsambilemedimsimdi
-
Sizin adiniza cok sevindim.Saglikli, mutlu gunler diliyorum.Bu arada siz ne kadar sure cektiniz bu hastaligi.Bir de ilac ismi veremiyoruz sanirim ama etken maddesini ve dozajini yazabilir misiniZbende okb depresyon ve anksiyete vardı . KURTULDUMMMM . Allahıma sonsuz şükür . doktorsuz olmuyor. ogünler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama geçiyır düzenli ilac kullanımıyla
vala uzun süre cektim sanrım ama 50 mglık ve 5 mglık iki ilaç kulllandım .Sizin adiniza cok sevindim.Saglikli, mutlu gunler diliyorum.Bu arada siz ne kadar sure cektiniz bu hastaligi.Bir de ilac ismi veremiyoruz sanirim ama etken maddesini ve dozajini yazabilir misiniZ
iki ilacıda kullanıyorum kalmadı ama doktor korumak için bu durumu kullandırıyor . ne zmanadr kullanıyorsunuz sizAnladim.Selectraya ben 50mg. Ile basladim.Su an 100mg. Aliyorum.Ama kendimi iyi hissettigimi soyleyemem.peki su an ilac kullaniyor musunuz ve hastaligin herhangi bir belirtisi kaldi mi
kullanın o halde ..O kadar cok oldu ki 15 yasinda basladim su anda 36 yasindayim...Iyi hissedince biraktim duzenli kullanmadim.Simdi dr. omur boyu kullanacaksin diyor.Hangi sehirdesiniz
ilaç çok önmeliO kadar cok oldu ki 15 yasinda basladim su anda 36 yasindayim...Iyi hissedince biraktim duzenli kullanmadim.Simdi dr. omur boyu kullanacaksin diyor.Hangi sehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?