- 25 Temmuz 2016
- 27
- 9
- 86
- Konu Sahibi neyapsambilemedimsimdi
Merhabalar.Foruma yeni uye oldum.Basliktan da anlasilacagi gibi diplerdeyim.Kac yildir hasta oldugumu kendime bile soyleyemiyorum.Coooook uzun yillar gecmis ve ben tekrarlayan depresyonumla bi arpa boyu yol alamamisim.Son yillarda daha da geriye gittigimi hissediyorum.Bu arada bilincsizlikten dolayi iyilestigim donemlerde ilac almayi biraktim ve daha kotu oldum.En son hamilelik dusundugum icin biraktim en fazla 5 ay dayanabildim.Hamileligimin basindan beri ilac kullanmak zorunda kaldim.Su an emziriyorum ve hala ilac kullaniyorum.Insallah bebegime bisey olmazzzz.
Kullandigim ilac aslinda isimi pek gormuyor.Ilac degistirmekten de korkuyorum emzirdigim icin.Benim durumunda olan varsa lutfen yazisalim.Berbat haldeyim.Kaygilar,korkular,huzursuzluk, disari cikamama,asiri sinirlilik,calisamama vs. Vs...Bu eziyet hic bitmeyecek gibi gorunuyor.Umutsuzluk da diz boyu...
Bayagi bi uzun oldu hanimlar, kusura bakmayin....
Kullandigim ilac aslinda isimi pek gormuyor.Ilac degistirmekten de korkuyorum emzirdigim icin.Benim durumunda olan varsa lutfen yazisalim.Berbat haldeyim.Kaygilar,korkular,huzursuzluk, disari cikamama,asiri sinirlilik,calisamama vs. Vs...Bu eziyet hic bitmeyecek gibi gorunuyor.Umutsuzluk da diz boyu...
Bayagi bi uzun oldu hanimlar, kusura bakmayin....