acıdan ölüyorum

Koydugun resimde yüzünde gözüküyormuydu,öyleyse hiç iyi olmamış..Neden yaptın demiycem olan olmuş zaten.Bide annene söyleyip yüreğine indirme kadının allah aşkına..Sevgilinden olmuşsun bide annenden olma..Asıl o zaman acıdan ölmek neymiş görürsün...Allah akıl fikir versin sana ne diyelim.

Bir insan niye uygunsuz fotografini ceker ya da cektirir once bunu anlamadim. O fotografi siz mi cektiniz ypksa baskasi mi. Ikincisi hicbirsey hatirlamiyorsunuz hatta fotograftakinin kendiniz oldugundan bile emin degilsiniz o zaman niye ne soylediniz ki niye soylediniz ki.
insan uygunsuz fotograf niye cekinir niye orda burda paylasir. Bence siz once kendinizden ozur dileyin cunku asil kotulugu kendinize yapmissiniz. Kendinize hic sayginiz yok sizin.
Sanirim bu konu da fake.
Bu arada acilarin da gecer merak etme. Hic biraci sonsuza kadar surmez.

Erkek arkadasimla ayrildik ben ona yalanlar soyledim. Ve bi uygulamaya sanirsam uygunduz resmimi koydum. Bunlardan o kadar pismanim ki karsimdaki insani cok seviyorum cok surekli agliyorum sanki bi gecis donemiymis gibi sanki o zaman yaptiklarin bana normal geliyormus gibi aklim basima geldi. Birde okb hastasi oldu takintili bi hale geldim. Ben o kisi olmadan nasil yapacagim bilmiyorum beni kesinlikle istemiyor
Bir uygulamaya mı , o nasıl oluyor ki:KK64:

Fotografta yuzum falan gozukmuyordu. Ve kıskandırmak icinde birsey yapmadım kim soyledi bunu? Birtakım istekler oluyor insanda ben bir sitenin uygulamasini telefonuma indirmistim. Kendi adıma degil insanlarla konustum ve evet asırıya gittim ama bu yeni olan birsey degil o zaman belkide 18 yasına yeni girmistim bilemiyorum. Belkide sevgilim o zaman yoktu onuda bilemiyorum. İste durum böyle ben o kadar pismanım ki size anlatamam nefsime sahip çıkamamamda bi anlık sacmalamamdan oldu bunlar. Birde o varken bazı arkadaslarım surekli mesaj attı eski arkadaslarım onlarla konustugumun cogunu ona soyledim. Ama bir kismini soylemedigimi dusunuyorum. Boyle iste keske duzelse aramiz evlenmek istedigim kisiydi. Baskasıyla evlenme hayali kurmayı bile istemiyorum sanki. Gun boyu aglıyorum. Canım çok yanıyor. Bana sen lekelenmissin olmaz dedi.

Hatanız var bunu siz de kabul ediyorsunuz o zaman alışmaya bakın derim ben. Bardak kırılınca eskisi gibi olamıyor maalesef,zor bir durum.

X