- 7 Ocak 2014
- 141
- 3
-
- Konu Sahibi portakalliordek
19 yasindayimyaş kaç bebeğim? ya çok küçüksün ya da çok yaşlı? zira hafızada ciddi sıkıntı var gibi?
Yok oyle bi sey yok ya benim fotografta yuzum falan yok ki zaten ve bu oncesen olan bi sey oyuzden tam yaptim mi yapmadim mi bilemiyorum sanki. Benim icim rahat etmedigi icin soyledim pismandim. Beni affeder diyeHatirlamiyorum,bilmiyorum deyip deyip duruyorsun da arkadasina nasil anlattin onu merak ediyorum:)ayrica yardim etsin diye demissin,birileri seni bu foto icin tehdit mi ediyor?
degil.fake bence
cok tutarsız konusmaların.hosgeldin pira diyesim geliyordegil.
Tatlım giriş gelişme sonuç anlatsana herşeyi başından. Hangi olaydan sonra fotoğraflarını yüklemeye karar verdin? Kavga filan mi ettiniz, kıskandırmak mı istedin, başka biriyle yazışıyordun da ondan mı etkilendin? Sonra söylediğin yalanlar ne hakkındaydı? Bir en başından sakin kafayla anlat hepsini.
Buarada ben bir erkek bunu kaldırmaz olayına katılmıyorum. Her erkek farklı bence. Aldatıldığı halde adeden erkekler de var tıpkı kadınlar olduğu gibi.
İşte bende her erkek kaldırmaz dedim, hiç bir erkek kaldırmaz demedim. O kaldıramamış işte, kıskandırmak için çıplak fotoğraf koyması gerekmezdi bence.
Çıplak fotoğraf mı koymuş kıskandırmak için
Bir yaşıma daha girdim etti mi 26
Bazen öyle oluyor hayatta, son pişmanlık neye yarar... Maalesef, onsuz yaşamaya alışacaksın, birdahakine akıllı olacaksın canım.Erkek arkadasimla ayrildik ben ona yalanlar soyledim. Ve bi uygulamaya sanirsam uygunduz resmimi koydum. Bunlardan o kadar pismanim ki karsimdaki insani cok seviyorum cok surekli agliyorum sanki bi gecis donemiymis gibi sanki o zaman yaptiklarin bana normal geliyormus gibi aklim basima geldi. Birde okb hastasi oldu takintili bi hale geldim. Ben o kisi olmadan nasil yapacagim bilmiyorum beni kesinlikle istemiyor