acıdan ölüyorum

Hatirlamiyorum,bilmiyorum deyip deyip duruyorsun da arkadasina nasil anlattin onu merak ediyorum:)ayrica yardim etsin diye demissin,birileri seni bu foto icin tehdit mi ediyor?
Yok oyle bi sey yok ya benim fotografta yuzum falan yok ki zaten ve bu oncesen olan bi sey oyuzden tam yaptim mi yapmadim mi bilemiyorum sanki. Benim icim rahat etmedigi icin soyledim pismandim. Beni affeder diye

Valla yorumları okumaya üşendim fake miymiş
Zaten konu başlığını da açlıktan ölüyorum okudum
Acıktım galiba :KK72:

Dipnot:
Konu sahibi büyüyünce unutursun canım.

o senin öyle fotolarını koysa ne hissederdin acaba? bence affetmemesi normal, şimdide kaybettiğin için değerli olmuş gözünde belliki.

onsuz yaşanır, hemde öyle bi yaşanırki sen bile farkında olmazsın.

insan ailesini kaybediyor en yakınlarının ölümü görüyor da o acılar bile zamanla geçiyor bu neki geçer gider

daha 19 yaşındasın oooo daha kimler çıkıcak karşına kimbilir.

Tatlım giriş gelişme sonuç anlatsana herşeyi başından. Hangi olaydan sonra fotoğraflarını yüklemeye karar verdin? Kavga filan mi ettiniz, kıskandırmak mı istedin, başka biriyle yazışıyordun da ondan mı etkilendin? Sonra söylediğin yalanlar ne hakkındaydı? Bir en başından sakin kafayla anlat hepsini.

Buarada ben bir erkek bunu kaldırmaz olayına katılmıyorum. Her erkek farklı bence. Aldatıldığı halde adeden erkekler de var tıpkı kadınlar olduğu gibi.

Bence psikiyatriye git, daha sağlıklı düşünebilirsin ve acını hafifletebilirsin.Emin ol tek çözüm bu, yoksa sıkıntı yaşarsın.Takıntılar kötüdür,illettir.

o çocukla yenıden bırlessen de onun gözunde hep düşük durumunda olcaksın en ıyısı onu unutmak baska bırıyle baslarsan saglam baslarsın

Konuyu ben tam olarak anlamadim desem?
Iki sey ogrendim su kadr sayfa boynca.

1.bi resim yolladin biyere.
2.cok seviyorsun ayrilmak istemiyorsun

Tatlım giriş gelişme sonuç anlatsana herşeyi başından. Hangi olaydan sonra fotoğraflarını yüklemeye karar verdin? Kavga filan mi ettiniz, kıskandırmak mı istedin, başka biriyle yazışıyordun da ondan mı etkilendin? Sonra söylediğin yalanlar ne hakkındaydı? Bir en başından sakin kafayla anlat hepsini.

Buarada ben bir erkek bunu kaldırmaz olayına katılmıyorum. Her erkek farklı bence. Aldatıldığı halde adeden erkekler de var tıpkı kadınlar olduğu gibi.

İşte bende her erkek kaldırmaz dedim, hiç bir erkek kaldırmaz demedim. O kaldıramamış işte, kıskandırmak için çıplak fotoğraf koyması gerekmezdi bence.

Son yorumlardan anladigim kadariyla uygunsuz fotografini kiskandirmak icin koymussun. Canim bundan sonra pisman da olsan duzelsende tekraebbirlikte olunca adam sana esksi gibi guvenmicek hep ezilen taraf sen olucaksin bi dunya stres, deger mi? Cek bir hafta acini sonra hafifler baska swylere odaklanirsin karsina yeni biri cikincada en basindan temiz bi sekilde o hatalari ypamadan dogru yolda ilerlersin

İşte bende her erkek kaldırmaz dedim, hiç bir erkek kaldırmaz demedim. O kaldıramamış işte, kıskandırmak için çıplak fotoğraf koyması gerekmezdi bence.

Tabiki gerekmez. Orada konuyu tam anlamadığım için tahmin yürütmeye çalışıyordum her erkek kısmını da sizin için demedim zaten genel olarak yorumlara göz gezdirdğimde öyle bir hava vardı, erkeklerin kadınlara göre daha net kırmızı çizgileri olması gerekliymiş gibi ona istinaden söyledim.

Erkek arkadasimla ayrildik ben ona yalanlar soyledim. Ve bi uygulamaya sanirsam uygunduz resmimi koydum. Bunlardan o kadar pismanim ki karsimdaki insani cok seviyorum cok surekli agliyorum sanki bi gecis donemiymis gibi sanki o zaman yaptiklarin bana normal geliyormus gibi aklim basima geldi. Birde okb hastasi oldu takintili bi hale geldim. Ben o kisi olmadan nasil yapacagim bilmiyorum beni kesinlikle istemiyor
Bazen öyle oluyor hayatta, son pişmanlık neye yarar... Maalesef, onsuz yaşamaya alışacaksın, birdahakine akıllı olacaksın canım.

Akşam akşam şaka gibi bir konu.Yalan söylemişsin affedilir bir tarafı yok.Hadi bu bir kenarda dursun diyelim neden insan sevgilisini kıskandırmak için uygunsuz fotoğraf koyar bir yere.Hiç korkmuyor musunuz başına iş açılır diye. Kusura bakmayın ama gerçekten hastaysanız ilaçlarınızı düzenli alın lütfen.

X