acıdan ölüyorum

Yalanlarını da mı sen itiraf ettin? Neden söyledin keşke anlatmasaydın
Evet cunku icim rahat etmedi benim zaten bunlardzn dolayi pismandim. O kisi Yni zamanda hem sevgilim hemcs herseyimi bilen insandi ben bana yardim edecegini dusundum ama soylemesem daha kotu olmaz miydi

Erkek arkadaşın karakterli bi insanmış. Bundan sonra seni affetse de çok ezer.

Unutmaya calismalisiniz. Dediginiz gibi hataliysaniz sizi kabul etse bile sağlıklı bi iliski olmayavak

Hatirlamiyorum,bilmiyorum deyip deyip duruyorsun da arkadasina nasil anlattin onu merak ediyorum:)ayrica yardim etsin diye demissin,birileri seni bu foto icin tehdit mi ediyor?

Erkek arkadasimla ayrildik ben ona yalanlar soyledim. Ve bi uygulamaya sanirsam uygunduz resmimi koydum. Bunlardan o kadar pismanim ki karsimdaki insani cok seviyorum cok surekli agliyorum sanki bi gecis donemiymis gibi sanki o zaman yaptiklarin bana normal geliyormus gibi aklim basima geldi. Birde okb hastasi oldu takintili bi hale geldim. Ben o kisi olmadan nasil yapacagim bilmiyorum beni kesinlikle istemiyor
Kesinlikle eski erkek arkadaşını unutmalısın hadi seninle barıştı diyelim emin ol intikamını en acı şekilde alacaktır her şeyi geçtim hiçbir şey eskisi gibi olmayacak onun yüzüne bakarken bile çekimser olacaksın :KK43:

İnsan nasıl bilinçsiz yalan söyler mitomani falan mısın? Onu geçiyorum neden uygunsuz fotoğrafını koyar, kolay kolay hiç bir erkek kabul etmez. Unutmaya çalış zaman herşeyin ilacı.

Sana fotoğrafını nereye koydun diyorum tam olarak hatırlamıyorum diyorsun, ayrılmanıza neden olmuş birşeyi nasıl hatırlamazsın ki. Erkek arkadaşın nasıl gördü, birine mi yolluyordun, başka şeylerde mi var konuşmalar, mesajlaşmalar falan, durup dururken birine çıplak fotoğraf atmış olamazsın dimi kuzucum, sanki birşeyleri eksik anlatıyorsun gibi.
fake bence

hata ettiğini biliyorsun..
şuan utandığın için ve hata olarak gördüğün için bu sana acı veriyor.. ondan başkasını sevemem. onun için herşeyi yaparım vs vs..
zamanla düzelirsin.. kimse aşkından ölmüyor..

Insan sevdigi insana nasil surekli yalan soyleyebilir ve o uygunsuz fotolari paylasabilir. Demekki yeterince sevmiyorsunuz. Takinti yapmissiniz.

böyle guvensiz bir ilişkiye devam etmek yerine hatasız sıfırdan yeni bir ilişkiye başlamak daha kolay değil mi? beklemek ve sabretmelisiniz

Erkek arkadaşın karakterli bi insanmış. Bundan sonra seni affetse de çok ezer.
Bilmiyorum konustuk zaten annesine ve bir arkadasina soylemis bunlari benim kendi annem bile bilmiyor. O kisiler guvendiklerim dedi kimseye soylemeyecegine dair soz aldim. Helallestik gitti. Ama ben yapamiyorum bu sekilde. Kendi anneme de soylesem mi ne yapsam bilmiyorum

böyle guvensiz bir ilişkiye devam etmek yerine hatasız sıfırdan yeni bir ilişkiye başlamak daha kolay değil mi? beklemek ve sabretmelisiniz
Bilmiyorum konustuk zaten annesine ve bir arkadasina soylemis bunlari benim kendi annem bile bilmiyor. O kisiler guvendiklerim dedi kimseye soylemeyecegine dair soz aldim. Helallestik gitti. Ama ben yapamiyorum bu sekilde. Kendi anneme de soylesem mi ne yapsam bilmiyorum

X