acıdan ölüyorum

Ben yaptiklarimdan dolayi cok pismanim kendisininde ilk baslarsa bazi hatalari oldu cinsellikle ilgili ve utanip beni engelledi ve ben onu sevdigim icin resmen pesinden gittim simdi ne beni dinliyor nede baska birsey
Birtanem kimse yalanci ve oraya buraya uygunsuz foto koyan kizla sevgili olmak istemez birtanem

kendıne böyle bişi yakıstırman ve yapman hiç iyi bir hareket degıl.ben olsam bende bıtırırdım.. hem düşünsene aynı vazıyette o olsaydı sen ne gözle bakardın ona?
bazı seyler insanın içindedir :KK66: bu tarz bişi yapmanın boşlukla falan da alakası olmaz..
ne icindedir mesela anlamadim o ayni vaziyettevolsaydi ben ona yardim ederdim

ne icindedir mesela anlamadim o ayni vaziyettevolsaydi ben ona yardim ederdim
çok kapalı anlatıyorsun bazı seyleri..ayrılma sebebınız bu zaten
eksık anlatıyorsun bence. kaç kişi sorduk sana burda amaç neydı dıye, cevap yok? bır bayan olarak net ortamında açık seçik foto koyuyorsun ve senı anlamamızı beklıyorsun.
yargıladıgım yok,bu senın hayatın benı ılgılendırmez,.. sadece amacını anlamaya calısıyorum

çok kapalı anlatıyorsun bazı seyleri..ayrılma sebebınız bu zaten
eksık anlatıyorsun bence. kaç kişi sorduk sana burda amaç neydı dıye, cevap yok? bır bayan olarak net ortamında açık seçik foto koyuyorsun ve senı anlamamızı beklıyorsun.
yargıladıgım yok,bu senın hayatın benı ılgılendırmez,.. sadece amacını anlamaya calısıyorum
Ya ben bunu surekli yapmadim ki

İnsan nasıl bilinçsiz yalan söyler mitomani falan mısın? Onu geçiyorum neden uygunsuz fotoğrafını koyar, kolay kolay hiç bir erkek kabul etmez. Unutmaya çalış zaman herşeyin ilacı.

Sana fotoğrafını nereye koydun diyorum tam olarak hatırlamıyorum diyorsun, ayrılmanıza neden olmuş birşeyi nasıl hatırlamazsın ki. Erkek arkadaşın nasıl gördü, birine mi yolluyordun, başka şeylerde mi var konuşmalar, mesajlaşmalar falan, durup dururken birine çıplak fotoğraf atmış olamazsın dimi kuzucum, sanki birşeyleri eksik anlatıyorsun gibi.

Sana fotoğrafını nereye koydun diyorum tam olarak hatırlamıyorum diyorsun, ayrılmanıza neden olmuş birşeyi nasıl hatırlamazsın ki. Erkek arkadaşın nasıl gördü, birine mi yolluyordun, başka şeylerde mi var konuşmalar, mesajlaşmalar falan, durup dururken birine çıplak fotoğraf atmış olamazsın dimi kuzucum, sanki birşeyleri eksik anlatıyorsun gibi.
Ya gormedi ben soyledim boyle birseybyaptim diye.

neden hep aynı şeyleri yazıyosun ama ben onu çok seviyorum ama ben onu çok seviyorum anladık seviyorsun ama yapıcak bişey yok bi erkek bunu kabul etmez

X