• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcıyla yıpranmış saçlarımı yoğun fuşyaya boyamak istiyorum

xefteLyax

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
32
0
16
İstanbul
Saçlarım erkenden beyazladı bu yüzden boyatmak zorunda kaldım. Koyu renk saçları sevmiyorum, açık kullandım. Fakat kuaförümün acemiliği yüzünden saçlarım 3 kez orielle açıldı. Saçım yandı bakım yapmaya başladım boyamayı kestim sadece dip boya. Şu an uçları kırık ve çok fazla dökülüyor. Saçlarım kısa diyede kırıkları almak istemiyorum. Bir değişiklik yapıp saçlarımı yoğun fuşyaya boyatmak istiyorum. Ama korkuyorum ya daha kötü olursa çünkü hala toparlanamadı saçlarım. Bana akıl verir misiniz lütfenn :(

Son düzenleme:
fuşya mı :53: cesaret isteyen bir renk
benimde erken yaşta beyazladı saçlarım ama ben daha çok kına kullandım o yaşlarda
20 yaşında ilk boyamı yaptırdım halada her ay dip boya yapıyorum
bence sen bir daha düşün zaten saçların yıpranmış :50:
ben bu ara sarı renkten biraz yıpranan saçlarıma doa ürünleri kullanıyorum bence dene birde yeni açılan
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...adan-sac-rengi-acma-hindistancevizi-yagi.html
bir göz at orda kullanılan hindistan cevizi yağıyla boyada yapılıyor ve saçı yıpranmaya karşı koruyor tabi bide bakım kremi var ben hala çözemedim ama onuda saç boyamada kullanıyorlar ben bundan sonra öyle yapıcam sende araştır istersen :34:

fuşya mı :53: cesaret isteyen bir renk
benimde erken yaşta beyazladı saçlarım ama ben daha çok kına kullandım o yaşlarda
20 yaşında ilk boyamı yaptırdım halada her ay dip boya yapıyorum
bence sen bir daha düşün zaten saçların yıpranmış :50:
ben bu ara sarı renkten biraz yıpranan saçlarıma doa ürünleri kullanıyorum bence dene birde yeni açılan
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...adan-sac-rengi-acma-hindistancevizi-yagi.html
bir göz at orda kullanılan hindistan cevizi yağıyla boyada yapılıyor ve saçı yıpranmaya karşı koruyor tabi bide bakım kremi var ben hala çözemedim ama onuda saç boyamada kullanıyorlar ben bundan sonra öyle yapıcam sende araştır istersen :34:

ya ben evde boyamak istemiyorum aslında pek anladığım söylenemez kuaföre gitsem direk açıcak bu sefer hepten gidicek saçlarım korkuyorum ondan. Ama bu rengide çok beğendim çok şeker. Ne yapayım bilmiyorum.

ya ben evde boyamak istemiyorum aslında pek anladığım söylenemez kuaföre gitsem direk açıcak bu sefer hepten gidicek saçlarım korkuyorum ondan. Ama bu rengide çok beğendim çok şeker. Ne yapayım bilmiyorum.

sen de burda öğrendiklerini kuaförünle paylaş ben alıştım artık kendim yapmaya,en azından kuaföre gitmeden saçına hindistan cevizi yağı sür daha fazla yıpranmasın çünkü kuaförler bazen saç katili olabiliryor
en azından saçlarını korumanın yollarını bul yada daha az yıpranmasını sağla çünkü sonra çok üzülebilirsin hatta geri dönülemez sonuçlar doğurabiliyor,biz kadınlar sonunda istediğimiz olursa bazen olabilecekleri göz ardı ediyoruz iyi şanslar sana :34:

Back