Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcıyla boya karıştırsam?

ahanda resim koyuyorum

şimdi bu rengin üstüne küllü kumral boyasam nolur?ya da küllü kumral olması için hangi renge boyamalıyım?yoksa tekrar açıcıyla mı açsam?

Son düzenleme:
resimde koyuyorum son hali bu işte

lütfen bilen birileri bana fikir versin bunun üzerine küllü kumral boyasam istediğim renk olur mu yoksa tekrar açayım mı saçımda dorelikten eser kalmasın istiyorum kesinlikle

bence şu an ki rengide tatlı duruyo ve tek renk açılmış saçın ama tekrar tekrar açma saçların elinde kalır. fırsatın varsa saçını 1-2 gün dinlendir ondan sonra küllü kumral boya. tutucağını düşünüyorum

hayır canım tam olarak tek renk değil resimde öyle çıkmış uçları daha sarı hatta en uçları 1-2 cm platin gibi ortalar daha turuncu dipleri de boyasız.dorelikten illet geldi bana o yüzden asla dorelik kalmasını istemiyorum tamamen küllü bir renk olsun

şu an küllü kumral boyasan bile renk renk olma durumu olur. yani turuncuyla sarıyı ayrı ayrı küllü kumral boyadığını düşünürsen aynı tonlarda bi renk elde edemezsin. bence küllü kumral boya saçın renk renk olsada bu halinden yinede daha çok hoşuna gider. 1-2 hafta geçtikten sonra bi kez daha küllü kumral boyayıp rengi otutturursun saçına :) benim gibi bi hata yapma. bende saçımı açıp renk renk oldum gittim bitter çikolata boyadım. ayrıca saçınıda kolestonun yıprattığını düşünmüyorum arka arkaya 2 defa açma işlemi yapmandan kaynaklıdır bence. saçın bi kez daha boyayı kaldırabilecek durumdaysa dediğimi yapmanı tavsiye ederim. ondan sonra 2.ye boyayana kadar bakım yapar biraz toparlarsın saçını :)

yahu bisey anlamiyorsaniz, denemediyseniz, bilginiz yoksa emin gibi konusmasaniz? saclar yanarmis yok bilmem ne!
sactan saca da fark etmiyor ayrica, önemli olan süreyi gecmemek. ben 1 hafta icinde 4 kere sacimi actim biseycik de olmadi. defalarca da aciciyla boya karistirdim istedigim renge ulasmak icin.
baslikta ki arkadasa da önerim karistirmasi. karistirmadan bi ise yaramiyo o acicilar. saci aciktan sonra üzerine sürülen boya koyulastiriyor.......

arkadaşım herkes burda deneyimini paylaşıyo. başkasının saçı yanar seninkine bişey olmaz sen nasıl bu kadar emin konuşuyorsun ? bu kadar emek, beklenti ve para çöpe atıyo sonuçta. fikrimi söyledim, eleştiri beklemedim. uymak veya uymamak onun kararı allah allah

Ben palette yoğun renk açıcıyla açık küllü kumralı karıştıracağım zaten pakette 2 toz var. ilk oksisayson şişesine %50 açıcı boya %50 küllü sarı ve bi baktt toz koyacağım böyle 2 şişe yaparsam saçıma ancak yeter. şu an saçlarım koyu sarı hatta koyu dore sarı loreal recital 8:32 numarası renginde. diplerim bi tabii kahve geliyor. böyle yapsam saçlarım sanırım çok sarı olacak. olur mu sizce küllü sarıyla karıştıracağım için rengin nötrleneceğini düşünüyorum ama korkuyorumda biraz. Önerileriniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…