- Konu Sahibi VikingPrincess
-
bende az önce boyadım saçlarımı koleston röfle setıyle bıldığınız civciv gıbım oldum
ben olaydım iyiydituruncu oldum resmen yaa tekrar açmam gerekicek şimdi
yapmam dediğim şeyi yaptım en sonunda 2 kutu koleston açıcı aldım yarın boyayacağım.sonucu burdan paylaşırım merak eden olursa.
resimde koyuyorum son hali bu işte
lütfen bilen birileri bana fikir versin bunun üzerine küllü kumral boyasam istediğim renk olur mu yoksa tekrar açayım mı saçımda dorelikten eser kalmasın istiyorum kesinlikle
hayır canım tam olarak tek renk değil resimde öyle çıkmışuçları daha sarı hatta en uçları 1-2 cm platin gibi ortalar daha turuncu dipleri de boyasız.dorelikten illet geldi bana o yüzden asla dorelik kalmasını istemiyorum tamamen küllü bir renk olsun
yahu bisey anlamiyorsaniz, denemediyseniz, bilginiz yoksa emin gibi konusmasaniz? saclar yanarmis yok bilmem ne!
sactan saca da fark etmiyor ayrica, önemli olan süreyi gecmemek. ben 1 hafta icinde 4 kere sacimi actim biseycik de olmadi. defalarca da aciciyla boya karistirdim istedigim renge ulasmak icin.
baslikta ki arkadasa da önerim karistirmasi. karistirmadan bi ise yaramiyo o acicilar. saci aciktan sonra üzerine sürülen boya koyulastiriyor.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?