- Konu Sahibi VikingPrincess
-
ben diplerim için orial ve boyayı birlikte kullanıyorum ama sadece diplerime sürüyorum uçlar zaten yanık röfleden mafeder die korkuyorum açıkçası.ama diplere sürünce hiç bir zarar vermedi bende.röfleli saçımdaki aynı sarıyı o şekilde yakalayabiliyorum ancak yoksa diplerim başka türlü açılmıyor.
ben diplerim için orial ve boyayı birlikte kullanıyorum ama sadece diplerime sürüyorum uçlar zaten yanık röfleden mafeder die korkuyorum açıkçası.ama diplere sürünce hiç bir zarar vermedi bende.röfleli saçımdaki aynı sarıyı o şekilde yakalayabiliyorum ancak yoksa diplerim başka türlü açılmıyor.
canım ben loreal 02 ve palette ultraacıcının icindeki bir paket toz acıcıyı karıstıyıroum normal boyaya gore daha cok acıyor tabi ama yıpranma olmuyor yani normal boyada neyse o kadar oluyor ama senin sacında nasıl olur bilemem canım ama turunculasma oluyor benim sacım acık sarı
hımm sen ozaman ana sac regin olan acık saıyı platın yapmak için bu ışlemı uyguluyosun dımı tatlım...
selam minnoşlar ben birkaç kere loreal'in 10 numara açık sarısıyla boyayarak kestane boyalı saçımı resimdeki hale getirdim.rengi tarif edemiyorum valla dipleri turuncumsu uçları daha bi kumralımsı değişik bişey oldu
şimdi ben saçlarımı bu başlıktaki renk yapmak istiyorum küllü kumral yani http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/443381-kizlar-rengin-ismi-olabilir-yardimmmm.html (resmi çalmış gibi olmayayım diye link koyuyorum.)
önce saçımı açıcıyla açıp sonra küllü kumral boyayayım diyorum.palettenin yoğun renk açıcısıyla elimdeki açık sarı boyayı karıştırsam nasıl olur?biri toz açıcı diğeri normal boya bir sorun olur mu karıştırsam?
merhaba. bana kalırsa evde saçının rengini açma, özellikle açıcı ile boyayı hiç karıştırma. saçı bir kerette yıpratacağına önce saç sonra boya. illa yapıcam diyosan o da. ben evde kolestonun açıcısı ile saçımı açtım turunculu sarılı değişik oldu. palette'yi kullanmadım sonuç nolur bilmiyorum ama cesaretin varsa dene. ben sarı tonuna ulaşmak için saçımın rengini açtım renk renk açılma olunca bitter çikolata boyadım. iyi bi seçim yapıp, hataya düşmezsin umarım
karıştırmaktan vazgeçtim canım.açıcı bulamadım palettenin röfle setini aldım onu yapıcam birazdan.
bu saçın üstüne küllü kumral tutmaz diye düşünüyorum.daha önce hep küllü sarılarla açtım saçımı kestaneden bu renge geldi ama küllülükten eser yok gördüğün gibi.en iyisi sarıya kadar açmak.garanti olsunleona ,küllü kumral istiyordun ,sarıya kadar mı açacaksın saçını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?